DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Ytong yeni adresine taşınıyor

    Türk Ytong yeni adresine taşınıyor
    12.06.2018
    A+
    A-

    Nitelikli kentleşme hedefiyle yapı sektörünün çağdaş standartlara ulaşmasına

    55 yıldır öncülük eden Türk Ytong, yönetim binasını yeni adresine taşıyor. Türk Ytong Yönetim Merkezi, 11 Haziran 2018 tarihinden itibaren Aydınevler Mahallesi, İnönü Caddesi, Gökçe Sokak 34854 No:3 Maltepe İstanbul adresinde faaliyetlerini sürdürecek.

    Türk Ytong, kurulduğu 1963 yılından bu yana Pendik’teki tesislerinde yer alan Yönetim Merkezi’ni Maltepe’de bulunan yeni binasına taşıyor. Çevre dostu ürünleri ve sürdürülebilir yapılaşma kapsamında yaptığı öncü çalışmalarla tanınan Ytong’un yeni yönetim merkezi, tasarımında ve inşaatında uygulanan sürdürülebilir çözümler ile LEED Gold sertifikalı ofis olma yolunda adaylık sürecine girmiş bulunuyor.

    1963 yılından beri Pendik’te bulunduklarını ifade eden Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel,“Pendik, Ytong için sembolik bir yer. Pendik Fabrikası, Türkiye’deki ilk üretim tesisimiz. Gurur duyacağımız birçok başarıyı ve güzel hikayeyi burada yazdık. Pendik’te tek fabrikada üretime başlayan Türk Ytong, bugün toplam 5 fabrika ile “Dünyanın en büyük Ytong üreticisi” konumuna geldi. Ülkemize Ytong’u büyük bir öngörüyle 55 yıl önce getirerek sektöre tanıtan ve ismi gazbeton ile özdeşleşen marka olarak, çağdaş yapı malzemesi Ytong’un bugün ülkemizde, dünyada olduğu gibi yaygın kullanıma ve saygınlığa ulaşmış olmasından, nitelikli yapılaşmaya sağladığımız katkıdan dolayı mutluyuz. Çevresindeki yoğun kentleşme nedeniyle şehir içinde kalan Pendik Tesisimizi Ağustos sonunda kapatıyoruz. Kocaeli – Dilovası’nda yatırımı tamamlanan ve Eylül ayında faaliyete geçecek olan, daha yüksek kapasiteli ve modern fabrikamız bu tesisin yerini alacak. İş süreçlerimizin aksamaması ve daha kolay yönetebilmek için yönetim binamızı da Maltepe’ye taşımaya karar verdik.’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.