DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye veri güvenliğini Innovera’ya emanet etti

    Türkiye veri güvenliğini Innovera’ya emanet etti
    27.08.2020
    A+
    A-

    Siber güvenlik entegrasyonunun lider şirketi Innovera, Türkiye’nin bilişim liderlerini belirleyen “İlk 500 Bilişim Şirketi Türkiye 2019” araştırmasında ilk 100 şirket arasında yer aldı. 2019’da gelirlerini yüzde 27 oranında artırarak 103,3 milyon TL ciroya ulaşan şirket, aynı zamanda ‘Veri Güvenliği Yazılımı’ kategorisinin en büyük 2 oyuncusundan biri oldu.

    Türkiye’nin lider kurumlarına siber güvenlik alanında danışmanlık, teknoloji tedariki ve saha hizmetleri sunan Innovera, 2019’da ortaya koyduğu başarılı performansıyla Türkiye’nin en büyük 100 bilişim şirketi arasına katıldı. Bir önceki yıla göre gelirlerini yüzde 27 oranında artıran Innovera, Türkiye’nin en büyük 91’inci bilişim şirketi oldu.

    Innovera, ‘Veri Güvenliği Yazılımı’ kategorisindeyse ilk 2 büyük oyuncu arasında yer alarak Türkiye’nin lider güvenlik entegratörü konumunu korudu. Siber güvenlik entegrasyonunun öncü şirketi aynı zamanda ‘Sistem Entegratörü ve İş Ortağı’ ana kategorisinin en büyük 18’inci, ‘Yazılım’ alt kategorisinin 9’uncu, ‘Hizmet’ alt kategorisinin 36’ncı, ‘Hizmet-Danışmanlık’ alt kategorisinin 13’üncü oyuncusu olarak pek çok kategoride Bilişim 500’e adını yazdırmayı başardı.

    Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketinin sıralandığı Bilişim 500 araştırmasının sonuçları, 26 Ağustos 2020 Çarşamba günü düzenlenen organizasyonla açıklandı. BThaber Gazetesi ve M2S Araştırma tarafından hazırlanan ve 21 yıldır Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketini belirleyen araştırmanın sonuçları, araştırmaya katılan şirketlerin 2019 yılı ciroları baz alınarak oluşturuldu.

    TEK NOKTADAN KOMPLE ÇÖZÜM

    Innovera Genel Müdürü Murat Tora, Bilişim 500 araştırmasının da ortaya koyduğu Innovera’nın güvenlik entegratörleri arasındaki güçlü konumunun ardında 120 kişiden oluşan güçlü ekibiyle, 80’in üzerinde güvenlik ürün ve hizmetini tek çatı altında toplamasının ve tek noktadan komple çözüm getirebilmesinin olduğunu söylüyor. Siber güvenlik teknolojilerinin küresel liderleriyle çözüm ortağı olduklarının altını çizen Tora, siber güvenlik alanında entegrasyonun önemine dikkat çekiyor.

    2020’DE YATIRIMLAR ARTACAK

    Tora, 2020’de siber güvenlik yatırımlarının artacağını da belirtiyor ve “Siber güvenlik saldırılarının tüm dünya genelinde verdiği yıllık zarar 3 trilyon dolar. BT yöneticileri 2020’de dönüşen saldırı ve tehditler karşısında çok sayıda farklı çözümü entegre kullanmak durumunda. Bu durum hem maliyetleri artırıyor hem bilgi güvenliği operasyonlarını karmaşıklaştırıyor. Bu nedenle 2020, şirket üst düzey yöneticilerinin daha konsolide bir BT güvenliği için daha fazla çalıştığı bir yıl olacak” diyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.