DOLAR 32,6202
EURO 34,8173
ALTIN 2511,888
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de bir ilk: Akçansa’nın insan kaynağı yönetimine IIP ‘Altın Standart’

    Türkiye’de bir ilk: Akçansa’nın insan kaynağı yönetimine IIP ‘Altın Standart’
    25.11.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın insan odaklı yönetim kültürü ve çalışanına yaptığı yatırımlar, Investors In People – IIP tarafından ‘Altın Standart’ ile değerlendirildi.

    Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, uluslararası insan yönetim ve gelişim standardı olan Investors In People’da (IIP) Altın Standart’a layık görüldü.

    İnsan kaynağının gelişimine ve yönetimine yönelik tüm süreçlere ve uygulamalara odaklanan ve dünyadaki insan odaklı tek kalite standardı olan IIP süreci, yerli ve yabancı değerlendiricilerin saha incelemeleri ve tüm çalışan grupları ile yapılan görüşmeler sonrası tamamlandı. Akçansa, Altın Standart ile IIP 6.Nesil’de Türkiye’de, bu başarıyı gösteren ilk şirket oldu.

    Akçansa İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Berrin Yılmaz IIP yolculuğunu başarıyla tamamlamalarında tüm Akçansalıların emeğinin olduğunun altını çizerek “Ulusal ve uluslararası değerlendiricilerin yaptığı süreç ve saha incelemeleri, tüm çalışan gruplarımızla birebir görüşmeler sonrasında 75 ülkede tanınan ve 685 sanayi şirketi ile yapılan karşılaştırma sonucunda IIP sürecini başarıyla tamamladık ve Altın Standart ile değerlendirildik. Çalışanına sürekli yatırım yapan bir şirket olarak aldığımız bu sonuç, esas başarının birbirine inanan, güvenen ekiplerle olabileceğini gösterdi.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.