DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’de ilk kez Kaleseramik tarafından üretilen 160×320 cm ebatlı Kalesinterflex porselen plaka Unicera’da

    Türkiye’de ilk kez Kaleseramik  tarafından üretilen 160×320 cm ebatlı Kalesinterflex porselen plaka Unicera’da
    06.11.2023
    A+
    A-

    Türkiye seramik sektörünün lideri Kaleseramik, dünyanın ikinci büyük ihtisas fuarı UNICERA’da trendleri belirleyen ürünleri ile ziyaretçileri, yeniliğin heyecan verici yolculuğuna çıkartacak. Kaleseramik; ‘Mekanları baştan yaratan buluş’ olarak nitelendirdiği inovatif markası Kalesinterflex, inovasyonun, estetiğin ve performansın birleşimi T-One başta olmak güçlü markalarının en yeni ürün, koleksiyon ve uygulamaları ile yer alacak. 

    Dünyanın ve Türkiye’nin ilk ve tek porselen plakası Kalesinterflex’in 160×320 cm ebat ve 6 mm, 12 mm, 20 mm’lik kalınlıklara sahip en yeni ölçüleri ise, ilk kez UNICERA’da sergilenecek. Ziyaretçiler, Türkiye’de ilk kez Kalesinterflex tarafından üretilip, sektöre kazandırılan yeni ölçülere sahip dev porselen plakalarla birlikte, aynı zamanda 120×360 cm ve 100×300 cm ebatlarının; 3 mm kalınlıklarındaki yeni ölçülerinin sunulduğu benzersiz uygulama çözümlerini de yakından deneyimleme fırsatı bulacaklar. 

    Ayrıca Kalesinterflex’ten geliştirilen devasa boyutları ve benzersiz estetiği ile mutfakta sanat ve zarafeti buluşturan T-One Porselen Tezgâh da tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunulacak. Ziyaretçiler, üç gün boyunca mutfakları dönüştüren bu çok özel porselen tezgâhta ünlü şeflerin performanslarını yakından izleyebilecekler.

    Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, UNICERA 2023; 6-10 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Uluslararası pazarın en önemli üreticilerinin, yeni ürünlerini ilk kez seramik sektörünün beğenisine sunacağı fuarda, 66 yıllık köklü sektör deneyimi ile Türkiye’de Seramiğin Kalesi olan Kaleseramik de ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti ve Kaleseramik Konsept ve Görsel Tasarım Ekibi’nin iş birliğiyle hazırladığı özel stantta ziyaretçilerini ağırlayacak. Stantta şirketin tasarımı odağa alan çevre dostu, dayanıklı ve yenilikçi ürünleri yer alacak. Kaleseramik fuarda; ilham verici, sürdürülebilir tasarruflu çözümlerini, fonksiyonellik ve estetik arasında kurduğu eşsiz denge ile şıklığı yaşam alanlarının her köşesine taşıyan yeniliklerini tüketici ve profesyonellerle buluşturacak.

    Kalesinterflex ile sektörün geleceğine ışık tutacak

    Kaleseramik; İstanbul Fuar Merkezi, HALL 5’teki standında, özellikle sektörde ‘Mekanları baştan yaratan buluş’ olarak nitelendirdiği inovatif markası Kalesinterflex ve inovasyonun, estetiğin ve performansın birleşimi olan yeni nesil porselen tezgahı T-One’nın yenilikçi ürün ve koleksiyonları ile sektörün geleceğine ışık tutacak. Yine özgün tarz arayanlar için stil sahibi mekanlar yaratan Çanakkale Seramik, köklü marka deneyimini ürün gamına yansıtan ve   geliştirdiği yenilikçi ürünlerle hem sektörün hem de mimarlık kültürünün gelişimine öncülük eden Kalebodur, banyo tasarımına modern bir bakış açısı kazandıran Kale Banyo, doğal detayları ve zarif çizgileri ile yaşam alanlarında fark yaratan yeni mobilya markası LİVİ ve yeni banyo koleksiyonu ile birlikte yenilenen marka kimliğiyle İtalyan Edilcuoghi markaları da ziyaretçileri yeni trend ürünlerle tanıştıracak.

    Ziyaretçiler seramikteki değişime tanıklık edecek

    Fuar boyunca Kaleseramik standında banyo ve mutfakların vazgeçilmezi şık, estetik ve tasarruflu batarya, rezervuar ve duş setleri de ziyaretçiler tarafından görülebilecek. Bununla birlikte ziyaretçiler stantta ayrıca, banyo mobilyalarında Kalesinterflex tezgahı, ahşap ve camın şıklığını banyolara taşıyan Ombra, her bakışta hayranlık uyandıran Lotus, kompakt tasarımı ve farklı renk lavabo seçenekleriyle tarzınızı yansıtan Volo, doğal ahşap kaplama ve kendinden lavabolu Kalesinterflex tezgahıyla lüksü şıklıkla buluşturan Zenith serisi banyo mobilyalarını; İtalyan tasarımını banyolara taşıyan Petra serisi lavabo, klozet ve banyo mobilyalarını, yine SmartAkış Teknolojisi ve tam kanalsız hazne yapısıyla bakterileri yüzde 99’a kadar yok eden D-Luna serisini yakından görme ve inceleme fırsatı bulacaklar. Kaleseramik standında, aynı zamanda modern ve yenilikçi tasarım anlayışı ile mekanlara özgünlük katan Lyrique, mimari stillere yepyeni bir bakış açısı kazandıran Tiny, farklı zevklerin ortak noktası olarak tasarlanan Purity ve seramiğin doğal formunu ihtişamlı mekanlara taşıyan Glory serilerinin de en yeni ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

    Kalesinterflex’in en yeni ebatları ilk kez UNICERA’da sergilenecek

    UNICERA’da; iç mekan, banyo, mobilya ve cephe kaplamaları gibi zengin kullanım alanları ile seramiğin geleceğine yön veren Kalesinterflex’in 27 Temmuz’da hizmete aldığı yeni hattında üretilen en yeni ölçülerdeki porselen plakalar da ziyaretçilerle buluşacak. Fuarda, Kalesinterflex’in Türkiye’de ilk olan 160×320 cm ebat ve 6 mm, 12 mm, 20 mm’lik kalınlıklara sahip en yeni ölçüleri ilk kez görücüye çıkacak.

    7 farklı teknolojinin farklı ürün gruplarında kullanıldığı Türkiye’nin ilk ve tek porselen plakası Kalesinterflex’in bu yeni ölçüleriyle birlikte, ziyaretçiler ayrıca 120×360 cm, 100×300 cm ebat ve 3 mm kalınlıklardaki büyük ebatlı porselen plakaların sunduğu benzersiz uygulama çözümlerini yakından görme fırsatı bulacaklar.

    Ünlü şefler T-One’ın yeni porselen tezgahında performanslarını sergileyecek

    Fuarda, yeni nesil mutfakların yenilikçi yüzü; uzun ömürlü, hijyenik, çizilmez, leke tutmaz özellikleriyle ön plana çıkan T-One porselen tezgahlar da görücüye çıkacak. Kaleseramik standında 3 gün boyunca ünlü şefler Arda Türkmen, Yağız İzgül ve Çiğdem Seferoğlu devasa boyutları, benzersiz estetik çözümleri ile mutfakta sanat ve zarafeti buluşturarak, mutfak deneyimine yeni bir boyut kazandıran T-One Porselen Tezgah’ta performanslarını sergileyecek.

    Kale Core’un “Evinde Gör” özelliği ile onlarca ürünü canlı deneyimle fırsatı bulacaklar

    Kaleseramik, UNICERA’da eşsiz ürünlerinin yanı sıra uygulama ve projelerini de ziyaretçilerle buluşturacak. Kaleseramik’in dijitalleşme adımlarının bir yansıması olan ve AR-Artırılmış Gerçeklik teknolojisinin kullanıldığı Kale Core sitesi de ziyaretçileri dijital bir yolculuğa çıkartacak.  Ziyaretçiler, mekanı yenilemenin en kolay yolu olan Kale Core’un “Evinde Gör” özelliğini kullanarak, onlarca farklı ürünü kendi mekanlarında canlı deneyimle fırsatı bulacaklar.  Ayrıca Kaleseramik’in Kalesinterflex ve T-One markalarının ürünlerinin bulunduğu Türkiye’nin ilk interaktif kataloğu da fuarda yerini alacak. Ziyaretçiler, Kaleseramik’in dijitalleşme alanındaki yeniliklerinden biri olan interaktif katalog sayesinde şirketin zengin ürün gamını dijital ortamda görebilecek. Bunun yanında, fonksiyonellik ve estetik arasındaki dengenin sunulduğu Yin Yang alanında benzersiz bir AR deneyimi yaşayacak.

    Atölye Kale’nin Renkli Artizan Seramikleri ve Atölyeleri ile farklı bir deneyim alanı sunacak!

    Fuardaki kadın emeğini desteklemek amacıyla hayata geçirilen Atölye Kale alanında ise ziyaretçileri renkli ve keyifli etkinlikler karşılayacak. Bu kapsamda Atölye Kale alanında sır altı seramik tabak boyama atölyesi gerçekleştirilecek. Yeni üretilen seramik ürünlerinin ve yeni sır örneklerinin de yer aldığı alanda, aynı zamanda “İyi Bak Dünyana Koleksiyonu” altında 4 kadın tasarımcının Magnol İstanbul’un Kurucusu Esin Sözer Kalender, Mazu Studio’nun Kurucusu Beliz Oral, Yeşim Kozanlı Architecture & Interior Design’ın Kurucusu Yeşim Kozanlı, ve Fonfique’in Kurucusu Ceylan Kolat Kaz Dağları Endemik Bitki Türü’nden esinlenerek çalıştıkları lavabo tasarımları da yer alacak.

    Ziyaretçiler, fuar boyunca Kaleseramik standında, tüm bu eşsiz ilkleri deneyimlemenin yanında, seramikteki değişim ve gelişime de yakından tanıklık etme fırsatı bulacaklar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.