DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’deki Japon firmalar Şişli Etfal için kampanya başlattı

    Türkiye’deki Japon firmalar Şişli Etfal için kampanya başlattı
    31.03.2020
    A+
    A-

    Dünya sağlığını tehdit eden yeni koronavirüs (COVID-19), tüm ülkeleri acil önlemler ve tedbirler almaya yöneltti. Salgın nedeniyle devletler, vatandaşlarına hijyen konusunda dikkat etmeleri ve sosyal mesafelendirmeyi hayatlarının bir parçası haline getirmeleri üzerine çağrı yapıyorlar. Evde kalmanın ve izolasyonun oldukça önemli olduğu bu dönemde yoğun risk altında görev yapan sağlık çalışanlarına destekte bulunmanın ise önemi çok büyük.

    Dünyada gittikçe yayılan salgının ülkemizde de vaka sayılarını arttırması nedeniyle, devletimiz gerekli her tür tedbirleri aldı, tüm hastanelerimizin malzeme ihtiyaçlarını tamamladı. Hastanelerin aşırı yoğunlaşacağı bazı dönemlerde ekstra ihtiyaçların ortaya çıkabileceğini düşünerek HIS Travel, ticari faaliyetini yürüttüğü Şişli bölgesine en yakın ve en yoğun hastanelerimizden biri olan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi için bir kampanya başlattı. Bu kapsamda sağlık çalışanlarının yanında olduklarını hissettirmek, bir nebze olsun emeklerine katkıda bulunmak isteyen HIS Travel, hastane ve sağlık çalışanları için gerekli olan malzemelerin bir bölümünü temin edebilmek amacıyla HIS çalışanları, turizm paydaşları ve Japon iş ortakları ile birlikte bir kampanya başlattı.

    #hislerimizortak

    HIS Travel yöneticileri tarafından İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimiyle iletişime geçilerek gerekli ihtiyaçlar öğrenildi ve tüm Japon iş ortakları, HIS çalışanları ve turizm paydaşları ile paylaşıldı. Sosyal medyadan da #hislerimizortak hashtagiyle duyurulan kampanya için Japon markalar ivedilikle harekete geçti. Kampanya kapsamında tüm dünyada görülen yeni koronavirüs (COVID-19) salgını için Türkiye’de faaliyet gösteren Japon firmalar, HIS çalışanları ve HIS’in turizm paydaşları NSS maske, cerrahi maske, koruyucu su geçirmez önlük, tulum, pudrasız eldiven ve el dezenfektanı gibi hastanenin ihtiyaç duyduğu malzemelerin bir kısmının temin edilmesi için yardımda bulunmaya başladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.