DOLAR 32,3326
EURO 35,1791
ALTIN 2241,802
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’den 200’e yakın firmanın gündemi Endüstriyel Dönüşüm

    Türkiye’den 200’e yakın firmanın gündemi Endüstriyel Dönüşüm
    25.01.2020
    A+
    A-

    Dünyanın lider endüstriyel teknoloji fuarı Hannover Messe, geleceğin fabrikaları için yeni bir yol haritası belirlemeye hazırlanıyor. 20 – 24 Nisan 2020 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek fuarda Türkiye’yi 200’den fazla yerli üretici temsil edecek. KOBİ’leri yeni işbirlikleri için 200 bini aşkın profesyonelle bir araya getirecek fuarda Türkiye’den 200’e yakın şirket, yeni yatırım kararlarını etkileyecek Endüstri 4.0 yeniliklerini keşfetme imkanı bulacak.

    2020 yılını “Endüstriyel Dönüşüm” sloganıyla karşılayan Hannover Messe, yeni konseptiyle KOBİ’lere geleceğin endüstriyel teknolojilerine daha hızlı geçiş için, yeni bir yol haritası sunacak. Katılımcı firma ve ziyaretçilerin büyük bir merakla beklediği konferans ve forum programlarında ise bu yıl yine bütün ihtiyaçlara cevap verecek ve her biri alanında uzman isimler bir araya gelecek.

    Endüstri 4.0’a geçiş deneyiminin, tüm ülkelerde en ileri teknolojiye sahip üretici firmaları Hannover Messe’de bir araya getirdiğine vurgu yapan Deutsche Messe Kıdemli Başkan Yardımcısı Arno Reich, Türkiye’den gelen katılımcıları hangi yenilikleri beklediği konusunda şunları söyledi;

    “Endüstriyel alanda dijital dönüşüm hızlı bir şekilde yükseliyor, Hannover Messe bu yükselişte önemli bir rol oynuyor.Fuar kapsamında düzenlediğimiz forum ve konferans programları küresel sanayi sektörünün yeni yatırım kararlarında bu yıl da ilham kaynağı olacak. Hannover Messe 2020 yılında ‘Endüstriyel Dönüşüm’ ana temasıyla çıtayı daha da yukarıya taşıyacak.”

    Endüstri 4.0’ın merkezinde KOBİ ve çalışanlar olacak

    Bu yıl “yapay zeka” ve “makine öğrenimi” gibi teknolojileri ele alarak büyük beğeni toplayan Hannover Messe, Endüstri 4.0 Forumu’yla gelecek yıl üretim zincirlerinde dijitalleşme, nesnelerin interneti ve “küçük ve orta ölçekli fabrikaların yeni teknolojilerden nasıl yararlanabileceği sorularına yanıt arayacak.

    Düzenlediği forum ve konferans programlarıyla da dikkatleri üzerine çeken Hannover Messe, teknolojik fabrikalarda, çalışanların konumu, yeni iş yapış biçimi ve çalışma koşulları gibi toplumsal konuları da ele alacak. Hannover Messe’nin ayrılmaz bir parçası olan Endüstri 4.0 Forumu’nda ayrıca çalışabilirlik, güvenlik, güvenlik ve standartlarını kapsayan yenilikler yer alacak.

    Hannover Messe’nin forum programlarıyla, kurumlar arası diyaloğu arttırmayı hedeflediklerini belirten Reich, şunları söyledi;

    “Katılımcı ve ziyaretçilerimizi iş, Ar-Ge, politika ve kamu sektöründeki paydaşlarıyla bir araya gelme fırsatı sunacağız.‘Endüstri 4.0 Forumu’nda, uluslararası uzmanların ve kanaat önderlerinin üretim zincirlerinin ve dijitalleşmenin sağladığı heyecan verici teknolojileri uygulayan örnekler sergileyeceğiz.”

    Endüstrinin son yenilikleri bu fuarda

    Hannover Messe robotlar, otomasyon teknolojisi, IT çözümleri ve yazılımların yanı sıra network platformlarıyla da birbirinden görkemli şov ve özel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Yaklaşık 6 bin katılımcının son teknoloji ürünlerini sergileyeceği fuarda teknolojik değişimin anahtar faktörleri olarak dijitalleşme, bireyselleşme ve karbonsuzlaştırma mega trendleri ele alınacak. Otomasyon, Hareket & Sürücüler, Dijital Ekosistemler, Enerji Çözümleri, Tasarlanmış Parçalar ve Çözümler ve Gelecek Merkezi ve Lojistik kategorilerinde dijital endüstrinin son yenilikleri Hannover Messe’de sergilenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.