DOLAR 32,4734
EURO 34,7843
ALTIN 2479,19
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı ve çanta markası: Derimod

    Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı ve çanta markası: Derimod
    11.01.2018
    A+
    A-

    DERİMOD, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve Akademetre Research Company tarafından her yıl gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin 1 Numaralı Marka Ödül Töreni’nde Ayakkabı – Çanta Kategorisi’nde 1’incilik ödülünü kucakladı.

    Hazırladığı koleksiyonları ile deri modasının en şık tasarımlarını kullanıcılarına sunan DERİMOD, ayakkabının ve çantanın ‘1 Numaralı Markası’ oldu.

    AYD ve Akademetre iş birliği ile hayata geçirilen ‘Türkiye’nin 1 Numaralı Markaları’ araştırması 14 ilde 700 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde 9 Ocak’ta düzenlenen ödül töreniyle Ayakkabı ve Çanta Kategorisi’nde birincilik ödülünün sahibi olan DERİMOD’un Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim: “Bugün DERİMOD olarak Türkiye’nin dört bir yanında 110; Rusya’da 8, İran’da 2, Suudi Arabistan’da 6, Kırgızistan’da 1, Azerbaycan’da 1 ve Kıbrıs’ta 3 mağazamızla hizmet veriyoruz. Deri ceketle başlayan yolculuğumuz, bugün koleksiyonlarımıza ayakkabı, çanta ve aksesuarlarımızın eklenmesi ile her geçen gün daha da büyüyerek devam ediyor. Öyle ki 44 yılı geride bıraktığımız bu serüvende 2000 yılından bu yana kullanıcılarımızla buluşan ayakkabı koleksiyonumuz, ceketlerimiz gibi çok sevildi. Şuan satışlarımızın yüzde 65’ini oluşturmaya başladı ve son yıllarda DERİMOD ‘ayakkabı markası’ olarak da hafızalarda yer edindi. Aldığımız bu ödül de DERİMOD’un artık ‘Türkiye’nin ayakkabı ve çanta markası’ olduğunu kanıtlar nitelikte… Yarım asıra yaklaşırken tüm bu yolculukta bizlere destek veren iş ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve en önemlisi DERİMOD’u stillerinin bir parçası haline getiren ve bizlere bu önemli araştırmada oy veren halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.