DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en büyük altyapı projelerine Marsh imzası!

    Türkiye’nin en büyük altyapı  projelerine Marsh imzası!
    17.10.2017
    A+
    A-

    Dünyanın lider sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh, 600’ü aşkın uzmandan oluşan “Altyapı Yatırımları Global Ekibi” ile 130 ülkede olduğu gibi Türkiye’de de en büyük altyapı projelerine imza atmaya devam ediyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden, İstanbul Yeni Havalimanı’na, Avrasya Tüneli’nden Marmaray’a kadar onlarca projenin yatırım veya işletme dönemi brokerliğini gerçekleştiren Marsh Sigorta, şu ana kadar toplamda 105 milyar dolarlık sigorta işlemine aracılık etti. Marsh Türkiye CEO’su Hakan Kayganacı, “Türkiye’de son dönemde altyapı yatırımları ivme kazandı. Biz de Marsh olarak bu projelerde Marsh Altyapı Yatırımları Global Ekibi’nin 25 yıllık deneyimi ile dünya standartlarında risk danışmanlığı ve sigorta hizmeti veriyoruz” açıklamasında bulundu.

    Merkezi ABD’de bulunan Marsh & McLennan Şirketler Grubu çatısı altında hizmet veren dünyanın lider sigorta brokerliği ve risk yönetimi şirketi Marsh Sigorta, dünyadaki deneyimini Türkiye’ye taşımaya devam ediyor. 130 ülkede birden “Marsh Altyapı Yatırımları Global Ekibi” ile altyapı yatırımları için dünya standartlarında risk danışmanlığı ve sigorta hizmeti veren Marsh, Türkiye’nin de en büyük altyapı projelerine imzasını attı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden İstanbul’un 3. Havaalanı, Avrasya Tüneli’nden Osmangazi Köprüsü’ne kadar onlarca projede broker olarak yer alan Marsh Türkiye, şu ana kadar toplamda 105 milyar dolarlık sigorta işlemine aracılık etti.

    En büyük projelerde yer aldı!

     Bu projeler arasında en büyüğü inşa aşaması devam eden İstanbul Yeni Havalimanı Projesi.  Dünyanın da en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı Projesi’nde Marsh Türkiye, yatırım dönemi brokeri olarak yer aldı. Marsh Türkiye, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde de yatırım dönemi brokeri olarak bulundu. Osman Gazi Köprüsü ve Gebze-İzmir Otoyolu projesinde ise işletme dönemi brokeri olan Marsh, bu projeyi terör, doğal afet, deprem, yangın gibi risklere karşı sigortalanmasına aracılık etti. Marsh Türkiye, Avrasya Tüneli’nin hem inşaat aşamasında hem de işletme aşamasında sigorta işlemine aracılık etti. Marsh’ın brokerlik yaptığı diğer projeler ise şöyle: Galataport Projesi’nde yatırım dönemi brokeri, Adana, Yozgat, Bursa, Elazığ, Kocaeli ve İzmir’de şehir hastaneleri projelerinde yatırım dönemi brokeri ve Marmaray Projesi’nde yatırım brokeri.

    “Altyapı projeleri hızlandı”

     Marsh Türkiye CEO’su Hakan Kayganacı, dünyadaki 100 yılı aşkın deneyimi bu projelerde yer almanın kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Kayganacı, “Dünyada riskler belirgin bir şekilde artmaya devam ediyor. Optimum seviyede risk transferini sağlamak amacıyla proje veya varlıkların derinlemesine risk profillerinin çıkarılması ve hem geçmişe hem de ileriye dönük olarak riskleri proje katılımcıları arasında doğru bir şekilde tahsis etmek çok önemli. Biz, 600’ü aşkın uzman ekipten oluşan Marsh Altyapı Yatırımları Global Ekibimiz ile bu alanda dünya standartlarında risk danışmanlığı ve sigorta hizmeti veriyoruz. Birçok altyapı projesinde birlikte hareket eden inşaat ve kamu sektörlerinin yanı sıra yatırımcı ve kreditörlerin de kendine özgü risklerinin bilincinde olan Marsh, müşterilerinin gelir akışı volatilitesinin azaltılmasına ve sermayenin yeniden düzenlemesine yardımcı olarak proje veya yatırım risklerinin azaltılmasını, iyileştirilmesi ve daha iyi yönetilmesini sağlıyor” açıklamasında bulundu.

     Marsh Hakkında

    27.000 çalışanı ile 130’u aşkın ülkede yerleşik müşterilerine kendi sektörlerine özel, geleceklerini ve başarılarını korumak için yaratıcı çözümler tasarlayan Marsh ailesinin bağlı bulunduğu Marsh & McLennan Şirketler Grubu, (NYSE: MMC) strateji, risk ve insan kaynakları alanında müşterilerine danışmanlık hizmetleri ve çözümler sunan profesyonel hizmetler şirketidir.  13 milyar doları aşan yıllık geliri olan Marsh & McLennan Şirketler Grubu, risk ve reasürans aracılık hizmetleri alanında lider olan Guy Carpenter,  insan kaynakları danışmanlığı ve ilintili hizmetler alanında lider olan Mercer ve yönetim danışmanlığı alanında lider olan  OliverWyman şirketlerini de bünyesinde barındırmaktır.

    Marsh Türkiye Hakkında

    Marsh’ın Türkiye operasyonu, 300’den fazla risk ve sigorta uzmanı ile 40 yılı aşkın süredir, risk ve sigorta brokerliği alanında lider konumdadır. Marsh Türkiye, ana merkezi olan İstanbul dışında İzmir, Ankara, Bursa ve Gaziantep bölge ofisleri ile tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir. Yerli ve yabancı sermayeli işletmelere risk ve sigorta brokerliği ve danışmanlık alanlarında hizmet veren Marsh Türkiye’nin müşteri portföyü arasında Türkiye’nin ilk 500 şirketi konumundaki birçok lider şirket bulunmaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.