DOLAR 32,3785
EURO 34,7079
ALTIN 2396,852
BIST 10154,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en büyük bisiklet buluşması Çanakkale’de yapıldı

    Türkiye’nin en büyük bisiklet buluşması Çanakkale’de yapıldı
    02.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük otomotiv şirketlerinden Avek Otomotiv, Çanakkale’de düzenlenen Türkiye’nin en büyük bisiklet buluşmasının sponsoru oldu.

    Geçtiğimiz haftasonu Türkiye’nin en yüksek katılımlı bisiklet etkinliklerinden biri olan Çanakkale Bisiklet Turu düzenlendi. Çanakkale Ruhu’nun sporla buluştuğu bu etkinlikte, bisiklet sporuna gönül vermiş, yerli ve yabancı yaklaşık 5.000 kişi, şehrin zengin tarihi ve el değmemiş doğası ile buluşma fırsatı yakaladı.

    İstanbul Tekstilkent, Ümraniye ve Çanakkale olarak üç lokasyonda, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda ve DOD yetkili satıcısı ve servisi olarak faaliyet gösteren Avek Otomotiv bu önemli organizasyonun sponsorlarından biri oldu.

    23-25 Mart 2018 tarihinde düzenlenen etkinlik, Çanakkale Merkez’den start aldı. Etkinliğin bitiş noktası ise, 102 yıl önce dünya tarihini değiştiren zaferlerin kazanıldığı Gelibolu Yarımadası Namazgah Tabyası idi.

    Gerek Fuar alanında gerekse etkinlik alanında, katılımcıların yanında olan Avek Otomotiv, fuar alanında Skoda marka araçlarını ve bisikletlerini sergileyerek, katılımcıların ürünleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağladı.

    2005 yılında İstanbul Tekstilkent’te faaliyetine başlayan Avek Otomotiv, geçtiğimiz yıl 19.500 araç satışı gerçekleştirirken, 80.000’in üzerinde servis müşterisine hizmet vererek Türkiye’nin sektöründe önde gelen şirketlerinden olduğunu gösterdi. Ayrıca Çanakkale’de bulunan bayisiyle Avek Otomotiv, Skoda markasının 2017 yılının ‘Best Dealer’ ödülüne layık görüldü.

    Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin YAZICI, gerek Skoda markasının tarihi ile bağlantılı oluşu gerekse de 5.000 kişilik yüksek katılımı dolayısıyla Çanakkale Bisiklet Turuna katkı sağlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirerek gelecekte de tarihe, kültüre, turizme ve insana değer verilen organizasyonlarda yer alacaklarını ifade etti.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.