DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en büyük lisanslı GES’inde HT Solar imzası

    Türkiye’nin en büyük lisanslı GES’inde HT Solar imzası
    02.09.2020
    A+
    A-

    Çin devletine ait tek güneş paneli üreticisi olan HT Solar, Türkiye’nin şimdiye dek kurulan lisanslı en büyük Güneş Enerjisi Santrali olan, Karaman’da 620 dönüm arazi üzerinde inşa edilen ve anahtar teslim kurulumunu Tegnatia Enerji’nin yapmış olduğu, Teksin Enerji’ye ait projenin güneş paneli tedarikçisi oldu. Toplam 40 MWp kapasiteli projede HT Solar’ın 158,75 mm yeni tip hücrelerle ürettiği 395 W Half-Cut güneş panelleri kullanıldı.

    İstanbul Tuzla’daki fabrikasında yıllık 800 MW güneş paneli üretim kapasitesine sahip olan HT Solar, önemli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Güçlü finansal yapısı, kaliteli üretimi ve yüksek kapasitesi ile hem Türkiye’de hem de dünyada daha fazla projenin çözüm ortağı olmayı hedefleyen HT Solar, bu kapsamda güçlü iş birliklerini de artırıyor. 2016 yılından bu yana Türkiye’den dünyaya 1 GW’dan fazla güneş paneli sevkiyatı yapan şirket, son olarak Türkiye’nin en büyük lisanslı Güneş Enerjisi Santraline güneş paneli tedariki gerçekleştirdi. Karaman’da 40 MWp kapasiteli, geçici kabule hazır hale getirilen projede 158,75 mm yeni tip hücrelerle üretilen 395 W Half-Cut güneş panelleri kullanıldı. Teksin Enerji’ye ait yatırımda, projenin anahtar teslim kurulumunu partner firma Tegnatia Enerji gerçekleştirdi.

    Türkiye’nin en büyük projelerinin çözüm ortağı

    İstanbul’da 32.000 m2’lik alana kurulu fabrikasında 60 ve 72 hücreli olmak üzere 2 farklı boyutta güneş paneli üretimi yapan HT Solar’ın ürün portföyünde Mono-Perc,Bifacial, Bifacial Half-Cut, Bifacial Şeffaf Backsheet, Bifacial Şeffaf Backsheet Half-Cut, Siyah Panel, Half-Cut gibi farklı özelliklere sahip güneş panelleri bulunuyor. Portföyünü pazarda giderek artan talebe uygun olarak güncelleyen şirket, üretim hattını 158,75mm’lik hücrelerle üretim yapmaya uygun hale getirdi. Yeni yatırımlarıyla birlikte, 2021 yılından itibaren 166mm ve 182mm’lik hücrelerle de üretime başlayacak olan HT Solar, hem Türkiye pazarına hem de global pazara en yenilikçi ürünleriyle hizmet vermeye devam edecektir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.