DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en iyi asansörleri seçildi

    Türkiye’nin en iyi asansörleri seçildi
    23.05.2017
    A+
    A-

    Asansör ve yürüyen merdivenleri denetleyen bir kuruluş olan Hollandalı Liftinstituut, her yıl yurtdışında gerçekleştirdiği ‘Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı bu yıl Türkiye’ye de taşıdı. Dünya devi firmanın Liftinstituut Solutions Türkiye ofisi tarafından İstanbul’da düzenlenen yarışmada, Türkiye’nin en iyi asansör ve yürüyen merdiven firmaları törenle ödüllerini aldılar. Her kategoride ürünün montajı/bakımı yapan firma ile ürünün sahibi/işletmecisi ödüllendirildiği yarışmada, 5 ayrı kategoride toplam 16 ödül verildi.

    Kuruluş amacı Hollanda Krallığı sınırları içerisinde çalışan asansörlerin güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkarmak olan dünya devi Liftinstituut, Türkiye’de ve bölgede büyürken, asansör ve yürüyen merdiven güvenliğine dikkat çekmek için yarışma düzenledi. Dünyanın dört bir yanındaki asansör ve yürüyen merdivenleri 80 yıllık tecrübesiyle denetleyen Hollandalı bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut’un her yıl yurtdışında düzenlediği ‘Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’ bu yıl Türkiye’de de gerçekleştirildi. Uluslararası bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut’un Türkiye ofisi Liftinstituut Solutions tarafından bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenlenen yarışmanın sonuçları belli oldu.

    MONTAJ VE BAKIMIN EN İYİLERİ

    Konut, rezidans, AVM, karma projeler, otel, sağlık kampüsü, ofis gibi gayrimenkul projelerine danışmanlık hizmeti veren Liftinstituut önderliğinde gerçekleştirilen Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması için Grand Hyatt’ta bir ödül töreni düzenlendi. Liftinstituut’un denetlediği ve belgelendirdiği firmalar arasında yapılan yarışmada Türkiye’nin en iyi asansör ve yürüyen merdiven firmaları açıklandı. Her kategoride ürünün montajı/bakımı yapan firma ile ürünün sahibi/işletmecisi ödüllendirildiği yarışmada, 5 ayrı kategoride toplam 16 ödül verildi.

    “TÜRKİYE OFİSİ ORTADOĞU’NUN MERKEZİ”

    Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı her yıl yurtdışında ve uluslararası çapta düzenlediklerine dikkat çeken Liftinstituut CEO’su Albert-Jan Van Ommen; “Bu yıl ilk defa İstanbul’da düzenledik ve bundan sonra geleneksel hale getireceğiz” diyerek, şöyle devam etti: “Yarışmayı İstanbul’a taşıdık çünkü Türkiye ofisimiz bizim gözbebeğimiz. Hollanda dışındaki ilk ofisimizi 2002’de Türkiye’de açmıştık. Şimdi tüm Ortadoğu ülkelerini Liftinstituut Solutions Türkiye ofisimiz ile İstanbul’dan yönetiyoruz. Yakın zamanda Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi haline getirmeyi planlıyoruz ve bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için Türkiye’deki asansörlerin dünya ve AB standartlarında olması büyük önem taşıyor. Bu nedenle de Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı Türkiye’ye taşıdık.

    “DÜNYA STANDARTLARINI YAKALAMALIYIZ”

    Yarışmayı, Türkiye ve bölgedeki asansör ve yürüyen merdiven güvenliğine dikkat çekerek, toplum ve bireyler üzerinde algı yaratmak amacıyla düzenlediklerini vurgulayan Liftinstituut Solutions Türkiye Bölge Müdürü Süleyman Özcan ise şu bilgileri verdi: “Türkiye genelindeki var olan binalardaki asansörlerin bakımlarının ve modernizasyonlarının AB standartlarında olmasını hedefliyoruz. Yarışmamız, bu hedefimizi destekleyen adımlardan bir tanesi. Bu işi doğru yapan firmaları ödüllendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödüllerin sektöre örnek olacağına, firmaların motivasyonlarını artıracağına ve diğer firmaları da teşvik edeceğine inanıyoruz.”

    5 KATEGORİ 16 ÖDÜL

    Her kategoride ürünün montajı/bakımı yapan firma ile ürünün sahibi/işletmecisi ödüllendirildi. ‘Montaj’ kategorisinde, 2016 yılının; en iyi elektrikli asansör montajı, en iyi hidrolik asansör montajı ve en iyi yürüyen merdiven bant montajı yapan firmalar belirlendi. ‘Bakım’ kategorisinde ise 2016 yılının; en iyi asansör bakımı ve en iyi yürüyen merdiven/bant yapan firmalarına ödül verildi. Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nda ödül alan firmalar ve ödül kategorileri şöyle:

    Yılın en iyi elektrikli asansör montajı:

    • AND Kozyatağı (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Otis Asansör (Montaj/bakım yapan firma)
    • Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı Ofisler projesi (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Mitsubishi Asansör’den (Montaj/bakım yapan firma)

     

     

    Yılın en iyi Hidrolik asansör montajı:

    • KordSA Teknopark (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Pera Mühendislik (Montaj/bakım yapan firma)

     

    Yılın en iyi yürüyen merdiven montajı:

    • Crowne Plaza Florya Hotel (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Mitsubishi Asansör (Montaj/bakım yapan firma)

     

    Yılın en iyi asansör bakımı:

    • Grand Hyatt İstanbul (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Mitsubishi Asansör (Montaj/bakım yapan firma)
    • İŞ Kuleleri Projesi (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Otis Asansör (Montaj/bakım yapan firma)

     

    Yılın en iyi yürüyen merdiven bakımı:

    • Çırağan Palace Hotel Kempinski (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Mitsubishi Asansör (Montaj/bakım yapan firma)
    • Akmerkez Projesi (Ürünün sahibi/işletmecisi)
    • Otis Asansör (Montaj/bakım yapan firma)
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.