DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türkiye’nin en yeni starı Alara Temoçin bir ilke imza attı

    Türkiye’nin en yeni starı Alara Temoçin bir ilke imza attı
    19.06.2022
    A+
    A-

    Türkiye’nin en genç kadın yıldızı olmaya aday olan Alara Temoçin, yeni projesi “SÜR’’ için çekilen klibiyle dikkatleri üzerine toplayacak.

    3 boyutlu animasyon klibin yapımı 3 ay sürdü

    Vibe Global ve Özgür Mısral yapımcılığında dinleyiciyle buluşmaya hazırlanan “SÜR’’ ün sözü ve müziği Alaca’ya ait. Şarkının aranjesini ise Soner Kırmızıgül ve Oktay Şahinler üstlendi. Çekimleri üç ay süren ve tam 5000 kareden oluşan 3D klibin yönetmen koltuğunda Salih Singin oturdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.