DOLAR 32,4556
EURO 34,7655
ALTIN 2437,855
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Türkiye’nin KalDer’i” Vizyonu ile yola çıkan yeni yönetim’in başkanı Görgün Özdemir oldu

    “Türkiye’nin KalDer’i” Vizyonu ile yola çıkan yeni yönetim’in başkanı Görgün Özdemir oldu
    05.02.2019
    A+
    A-

    KalDer’in Yeni Yönetim Kurulu; Kamu, Özel Sektör, Akademi Dünyası, KOBİ ile Sivil Toplum Kuruluşları’nın kaliteye gönül vermiş ve deneyimli temsilcilerinden oluşuyor.

    Gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile Görgün Özdemir KalDer’in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Yılmaz Bayraktar ve Süreyya Olam Başkan Yardımcısı, Barış Arat ise Sayman olarak belirlendi. Yönetim Kurulu Üyelikleri ise; Ali Erman Aytaç, Alpöge Başar Çamlıbel, Anıl Yılmaz, Aydın Kuzualtı, Aylin Tülay Özden, Aynur Çiftçi, A. Burak Erdinç, Barış Arat, Bülent Özdoğan, Cem Haydar Bektaş, Ender Horata, Erdal Elbay, M. Fahir Altan, Mehmet Emin Direkçi, Mehmet Sadık Eser, Muhsin Çömden, Nazmi Karyağdı, Sami Arıcan, Tuba Canvar Kahveci’den oluştu.

    Daha önce iki dönem KalDer Yönetim Kurulu’nda görev almış ve kalite ödül sürecinde bu modeli uygulamış ödüllü bir kuruluşun yöneticisi olan Yeni Başkan Görgün Özdemir, üstlendiği bu yeni ve onurlu görevden ötürü çok mutlu olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü;

    “KalDer, “Mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek, ülkemizin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak” misyonuyla “Mükemmellik” ve “Kalite” yolculuğunu tüm paydaşların katkıları ile sürdürmeye devam edecektir. Türkiye Kalite Derneği KalDer’in ülkenin kalkınma sürecinde çok önemli bir işlevi var ve bu işlevi Özel Sektör, Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşu ayırt etmeksizin çeyrek asrı aşkın süredir sürdürüyor.”

    “Yeni Yönetim Kurulu olarak Türkiye’nin Kalder’i sloganıyla yola çıktık. KalDer, çağdaş ve rekabetçi bir yönetim modelini topluma sunan “profesyonel gönüllü” bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye’nin dört bir yanındaki şube ve temsilciliklerimiz ile “Mükemmellik Kültürü”nün ülkemizin her noktasındaki kurum ve kişilere, sürdürülebilir şekilde yayılımını sağlamayı hedefliyoruz.”

    Özdemir, KalDer’in başarılı kuruluş ve rol modeller yaratarak, yalnız Türkiye’de değil, Avrupa’da da ödüller kazanan işletmeler zinciri oluşturduğunu söylerken, bu yapıyı bugüne kadar özveri ile yürüten bundan önceki tüm yönetimlere çok değerli katkıları için teşekkür etti. Yeni seçilen Yönetim Kurulu’nun da dünyada yaşanan hızlı değişimin ülkemizdeki öncüsü olmak için tüm paydaşlarla birlik ve beraberlik içinde özenle çalışacağını belirtti. Tüm üyelerine hizmet götürmek üzere kaliteye gönül vermiş deneyimli bir yönetim kadrosu ile göreve geldiklerini hatırlatan Yeni Başkan;

    “Kalite hepimizin odağı olmalıdır. Yalnız işimize değil yaşamımıza da kalite katmalıyız. KalDer, 2030 vizyonumuz olan Ülkemizde sürdürülebilir iş ve yaşam kalitesine yön gösteren, dönüşüme liderlik eden bir sivil toplum kuruluşu olma” yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.” dedi.

    Başkan Özdemir, KalDer’in Türkiye’nin gelişmiş ülkeler seviyesine erişme çabasında; inovasyon, dijital dönüşüm ve sanayi 4.0 ile paralellik içinde olmamız gerekliliğine işaret ederek, stratejilerimizi güncel tutmamızın kaçınılmaz olduğunun altını çizdi.

    Görgün Özdemir Kimdir?

    Koç Topluluğu’nda 30 yılı aşkın süredir görev yapmakta olan Görgün Özdemir, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde aynı fakültede yüksek lisansını tamamlamıştır. İş hayatına Koç Holding’de adım atan Özdemir, 8 yıl Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmış olduğu Otokoç Otomotiv’de 10 yıldır Genel Müdürlük görevini yürütmektedir. Bu görev boyunca, United Nations Global Compact ve Women Empowerment Principles WEPS platformlarının destekçisi olmuştur. Türkiye Kalite Derneği KalDer ve Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği OYDER’in Yönetim Kurulu’nda da görev almıştır. Türkiye Fotoğrafçılık Vakfı Kurucu Üyesi olan Özdemir, halen İstanbul Ticaret Odası İTO Meclis Üyesi ve İTO Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Mütevelli Heyeti Üyesi’dir.

    KalDer 2019 YILI YÖNETİM KURULU ÜYE LİSTESİ

    ASİL ÜYELER

    GÖRGÜN ÖZDEMİR

    YÖNETİM KURULU BAŞKANI

    OTOKOÇ OTOMOTİV GENEL MÜDÜRÜ

    YILMAZ BAYRAKTAR

    YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

    YÖNETİM DANIŞMANI

    SÜREYYA OLAM

    YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

    BSH TÜRKİYE / PİŞİRİCİ ÜRÜN GRUBU BAŞKAN YARDIMCISI

    BARIŞ ARAT

    YÖNETİM KURULU SAYMAN ÜYE

    BARAT ENDÜSTRİYEL PLASTİK MÜHENDİSLİĞİ LTD. ŞTİ. GENEL MÜDÜRÜ

    ANIL YILMAZ

    MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / GENEL MÜDÜR

    BURAK ERDİNÇ

    TŞOF ÇOCUK HEKİMİ

    ERDAL ELBAY

    AKYAPAK A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ / KalDer BURSA YÖNETİM KURULU BAŞKANI

    MUHSİN ÇÖMDEN

    OETKER GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ

    NAZMİ KARYAĞDI

    YENİ EKONOMİ DANIŞMANLIK A.Ş. KURUCU ORTAĞI / YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR / KalDer ANKARA YÖNETİM KURULU BAŞKANI

    SAMİ ARICAN

    KALE OTO RADYOTÖR KALİTE MÜDÜRÜ

    ÖĞR. ÜYESİ TUBA CANVAR KAHVECİ

    SAKARYA ÜNİVERSİTESİ KALİTE GELİŞTİRME KOORDİNATÖRÜ

    YEDEK ÜYELER

    AYDIN KUZALTI

    TEKA GENEL MÜDÜRÜ

    ENDER HORATA

    TARSUS BELEDİYESİ KALİTE MÜDÜRÜ

    BÜLENT ÖZDOĞAN

    DİŞ HEKİMİ / KalDer ESKİŞEHİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI

    AYNUR ÇİFTÇİ

    MATRİS AMBALAJ SÜREÇ YÖNETİMİ A.Ş. KURUMSAL KAYNAK GELİŞTİRME DİREKTÖRÜ FİNANS / İK / IT

    AYLİN TÜLAY ÖZDEN

    DORUK OTOMASYON VE YAZILIM SAN. TİC. A.Ş. ULUSLARARASI GENİŞLEMEDEN SORUMLU

    YÖNETİM KURULU ÜYESİ

    MEHMET EMİN DİREKÇİ

    MENDİREK GENEL MÜDÜRÜ

    ALİ ERMAN AYTAÇ

    LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ

    CEM HAYDAR BEKTAŞ

    SERVODATA BİLİŞİM A.Ş.  KURUCU/GENEL MÜDÜRÜ

    FAHİR ALTAN

    SDT UZAY & SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

     MEHMET SADIK ESER

    TÜPRAŞ KALİTE SİSTEMLERİ MÜDÜRÜ

    ALPÖGE BAŞAR ÇAMLIBEL

    OPSAN A.Ş. TOPLAM KALİTE DİREKTÖRÜ

    DENETLEME KURULU

     ASİL ÜYELER

    MEHMET SELAM

    DENETİM KURULU BAŞKANI

    TREDİN OTO DONANIM GENEL MÜDÜRÜ

    HAKAN YAŞDAL

    TÜRK TELEKOM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI İÇ İLETİŞİM MÜDÜRÜ

    KÂZIM SAVER

    SERBEST REHBER / EĞİTMEN / DANIŞMAN

    YEDEK ÜYELER

    TAMER TOK

    YÜNSA İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ

    NAFİDE KARAKUŞ

    BEDAŞ BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ YÖNETİCİSİ

    ÖZGENÇ ŞENGÜN

    ARAS KARGO ORGANİZASYONEL GELİŞİM MÜDÜRÜ

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.