DOLAR 32,386
EURO 34,7779
ALTIN 2394,916
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Turna.com veri merkezi çözümlerinde Radore’ye güveniyor

    Turna.com veri merkezi çözümlerinde Radore’ye güveniyor
    06.07.2017
    A+
    A-

    E-ticaret sektörünün en çok tercih edilen veri merkezi Radore, sunduğu güçlü altyapı ve hızlı hizmet anlayışıyla, aylık 2,5 milyon ziyaretçiyi aşan trafiğe sahip Turna.com’a kesintisiz hizmet sunmaya devam ediyor

    Türkiye’nin en hızlı büyüyen operatör bağımsız veri merkezi Radore; deneyimli teknik ekibi, sunduğu esnek çözümler ve üstün hizmetiyle e-ticaret sektörünün en çok tercih ettiği veri merkezi konumunda bulunuyor.

    İnternet üzerinde hizmet veren uçak bileti platformu Turna.com Genel Müdürü Abdülkadir Kırmızı, çok hızlı büyüyen bir internet şirketi oldukları için özellikle barındırma hizmetiyle ilgili olarak konuların kendileri için kritik önem taşıdığını belirtti.

    Turna.com: Bizim gibi internet şirketleri için Radore çok iyi bir çözüm

    Müşterilerine kesintisiz ve kaliteli hizmet sunabilmek için iyi bir altyapıya sahip olmanın hayati önem taşıdığını vurgulayan Kırmızı; Radore Veri Merkezi’ni tercih etmelerinin nedenlerini de şöyle özetledi: “Turna.com olarak hizmet kalitesi, iyi bir donanım altyapısı, iyi bir internet bağlantısı ve güvenlik ihtiyaçlarımıza sorunsuz bir çözüm arayışı içindeyken Radore ile tanıştık. 2016 Kasım ayı itibarıyla çalışmaya başladığımız Radore sayesinde değişen ihtiyaçlarımıza en hızlı çözümü uzman bir ekiple sağlama fırsatına sahip olduk. Bizim gibi performans ve güçlü bir alytapı ihtiyacı olan internet şirketleri için Radore oldukça iyi bir çözüm. Benzer altyapılara ihtiyaç duyan tüm firmalara tavsiye ediyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.