DOLAR 32,5556
EURO 34,9611
ALTIN 2458,199
BIST 9878,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    TURYAP Birleşik Krallık’ta

    TURYAP Birleşik Krallık’ta
    24.09.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en yaygın emlak pazarlama şirketi şimdi İngiltere emlak piyasasında

    Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor. Yurt içi veyurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık vermiş durumda. KKTC, ABD, Azerbaycan, Hollanda,İspanya, Romanya ve Yunanistan’da temsilcilikleri bulunan firma BirleşikKrallık genelinde yaptığı master franchise anlaşması ile İngiltere emlaksektörüne iddialı bir giriş yapıyor.

    Türkiye’nin markasıİngiltere’de
    Londra Wood Green bölgesinde açılacak olan yeni temsilciliğinyanı sıra Ekim 2018’den itibaren faaliyete başlayacak olan TURYAP BirleşikKrallık Master Franchise Temsilciliği, Birleşik Krallık Bölgesinde TuryapTemsilciliklerinin açılması ve hızlı bir şekilde operasyona geçilmesi konusundaTürkiye’de bulunan firmanın merkezi ile koordineli çalışmalarda bulunacak.

    Turyap Yurtdışı Franchise yetkilisi Eda Özcan yaşanangelişmeler için;
    TURYAP Ailesi olarak Türk Bayrağını ve Turyap markasınıyurtdışında başarı ile temsil etmenin gururunu taşıyoruz, bu gelişme ile artıkİngiltere’de markamızın temsilcisi olmak isteyenlere daha hızlı ve konforluhizmet verebileceğiz. Önümüzdeki dönem için körfez ülkeleri de hedefimizde.Gayrimenkul yatırımı dünyanın her yerinde çok büyük değer taşıyor ve herkesgüvenle yatırım yapmayı hak ediyor dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.