DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Turyap Holding, 37. yılını görkemli bir organizasyonla kutladı

    Turyap Holding, 37. yılını görkemli bir organizasyonla kutladı
    01.11.2022
    A+
    A-

    Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık firması Turyap, 37. Yıl Genel Kongresi’ni birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı ve iki gün süren görkemli bir kutlamayla gerçekleştirdi. Antalya Pine Beach Belek’te yapılan kongrede, farklı kategorilerde başarılara imza atan franchise ofislere Turyap Holding Onursal Başkanı Azmi Sarıbay ve Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay tarafından plaket takdim edildi.

    Dev kongrede, Turyap’ın kurucusu, emlak sektörünün duayeni Azmi Sarıbay, 1985 yılında kurduğu şirketteki yönetim kurulu başkanlığı görevini görkemli bir devir teslim töreniyle, büyük oğlu M. Onur Sarıbay’a devretti. Onursal Başkan olarak görevine devam eden Sarıbay, Türk emlak sektörüne 37 yıldır hizmet veren şirketlerinin yönetiminde başarılı olan çocuklarının, yönetimde yer almasından büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyledi. Sarıbay, çocuklarının, şirketlerine değer katacak olmasının en büyük hayali olduğunu ve bunun gerçekleştiğini ifade ederek, “Çocuklarım M. Onur Sarıbay, Uğur Sarıbay ve Elif Sarıbay’ın şirketimize değer katacak olması en büyük hayalimdi ve bu hayalim gerçek oldu. Hayatımın en mutlu gününü yaşıyorum. Ailemizin ikinci kuşak temsilcilerinin, şirketimizi çok daha büyük başarılara taşıyacağına eminim.” dedi.

    Turyap Holding’de İkinci Kuşak Dönemi Resmen Başladı

    Görkemli bir törenle, devir teslim süreci gerçekleşen gecede bayrağı devralan Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay, hayata geçirdikleri yeni projelerle,  gayrimenkul pazarlamada Turyap markasını daha da yukarılara taşıyacaklarının mesajını vererek şunları söyledi; “Siz bir işi ne kadar iyi, ne kadar etkin yaparsanız yapın bunu karşı tarafa ne kadar anlatabildiğiniz çok önemli. Biz bunu marka olarak başardığımıza inanıyoruz. Değerli babam Azmi Sarıbay’ın kurup büyüttüğü Turyap markamızın, Türkiye’de 81 ilde var olması için elimizden gelenin en iyisini yaparak, hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.