DOLAR 32,3341
EURO 35,1781
ALTIN 2247,174
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tutku Yatak yeni bayilerine 15 günde mağaza teslim ediyor

    Tutku Yatak yeni bayilerine 15 günde mağaza teslim ediyor
    05.07.2022
    A+
    A-

    Kullanıcılarına kaliteli uyku deneyimi yaşatma mottosuyla hizmet veren Tutku Yatak, franchising mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Hatay Dörtyol’da yeni şubesini hizmete açan firma hızlı mağazacılık atağıyla İzmir’de Torbalı ve Çiğli mağazaları ile Sivas Suşehri ve Manisa Salihli mağazalarını da geçtiğimiz ay kullanıcıları ile buluşturdu.

    40 şehirde 75 münhasır bayisi bulunan Tutku Yatak’ın, Türkiye’nin 81 ilinde corner olarak ise 600 bayisi bulunuyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Kaya, “2022 yılı sonuna kadar yurt içinde 100 şube sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Ancak beş yıllık planlarımız arasında 600 corner bayimizi de tamamen Tutku Yatak mağazasına dönüştürmek var” diye belirtti.

    Hızlı teslimat avantajıyla büyümeye devam ediyor

    Gökmen Kaya ayrıca son yıllardaki hızlı büyüme stratejilerindeki başarıyı ise şöyle aktarıyor. “Biz yeni bayilik anlaşmalarımızda franchising bedeli almıyoruz. Ayrıca yeni açılacak mağazalarımızı 15 gün gibi kısa bir sürede; tüm inşa süreçlerini ve kurumsal kimlik çalışmalarını tamamlayarak ve ürün tedariğini de sağlayarak bayilerimize teslim ediyoruz” dedi.

    “Bayilerimize ürünlerin teslimatını doğrudan kendi kurduğumuz lojistik ağımızla gerçekleştiriyoruz” diye belirten Gökmen Kaya, “Arada herhangi bir taşıma firmasının olmaması nedeniyle ürünlerin sevkiyatını daha hızla sağlıyoruz” dedi.

    Tutku Yatak’ın yeni oksijenli yatakları yolda

    Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Kaya “Kaliteli uyku bir lüks değil doğal bir ihtiyaçtır. Biz de tüketicilerimizin kaliteli uyku deneyimi yaşayabilmeleri için yürüttüğümüz ar-ge çalışmalarımız doğrultusunda yılda en az 15 yeni koleksiyon hazırlıyoruz. Bu yıl mağazalarımızda 25 yatak modelimiz yer alıyor. Hepsi de farklı özellikleri bünyesinde barındırıyor. Omurga ve boyun bölgelerine tam olarak destek veren yataklarımız, doğru uyku pozisyonunun alınmasına da yardımcı oluyor. Modellerimizin içeriğinde kullanılan kuş tüyü süngerler ise çok yumuşak ve esnek bir yapıya sahip bulunuyor.

    Gökmen Kaya “Bu ayın ortasında mağazalarımızda satışa sunacağımız oksijenli yatak modelimiz de kullanıcılara kaliteli bir uyku sağlayacak. Oksijen, vücut enerjisi ve sağlık açısından en kritik elementtir. Vücutta azalan oksijen miktarı stress, mutsuzluk ve konsantrasyon bozukluğuna yol açabilmektedir. Yeni piyasaya süreceğimiz Oxycore teknolojisi ihtiyaç duyulan oksijeni vücudun dinlenme süresinde ortalama yayılması için geliştirilmiştir” diyerek sözlerini noktaladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.