DOLAR 32,5816
EURO 35,0524
ALTIN 2457,833
BIST 9813,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tüyap dünyayı ‘ticaret için önce sağlık’ diyerek buluşturuyor

    Tüyap dünyayı ‘ticaret için önce sağlık’ diyerek buluşturuyor
    08.10.2020
    A+
    A-

    Yeni normalin Tüyap çatısı altında ilk yüz yüze fuarı olan WoodTech 2020 33. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı, alınan tüm önlemlerle 10-14 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Geniş kapsamlı tedbirlerin giriş alanından itibaren başlayacağı fuarda 2250 metrekare üzerine kurulan kayıt alanından  fuara giriş yapabilecek.  Fuar alanında olası bir sağlık sorunu ile karşılaşılması durumunda fuar alanının dışına kurulan izolasyon odasında sağlık görevlisi  kontrolünde gerekli müdahale yapılabilecek. İzolasyon odası her kullanımdan sonra özel dezenfekte ilaçları ile steril hale getirilerek güvenli bir fuar ortamı oluşturulacak. TÜYAP Yönetim Kurulu Üyesi ve Stratejik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Ünal Öztop, “TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk ve tek fuarcılık şirketi olarak yeni dönemde Sağlık Bakanlığı’nın yönergelerine uygun bir biçimde fuarımızı hazırlıyoruz” diyor.

    Pandemiyle birlikte ara verilen fiziki fuarlar yeniden eski günlerine kavuşmaya hazırlanıyor. Yeni normalin Tüyap’ta düzenlenecek ilk yüzyüze fuarı için geri sayım başladı. TÜYAP, yeni dönemde 80’e yakın fuarı ‘ticaret için önce sağlık’ mottosuyla organize edecek. Tüyap Fuarcılık Grubu’nun yeni normal dönemin ilk yüz yüze fuarı olan Woodtech 2020 33. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı, 10-14 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

    Temassız fuar zamanı

    Tüyap Fuarcılık’ın grup şirketlerinden Reed Tüyap Fuarcılık’ın, Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) iş birliğiyle düzenleyeceği fuar, Tüyap çatısı altında yeni normalin ilk fiziki fuarı olma özelliğini taşıyor. Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ilk ve tek fuar şirketi olan TÜYAP’ın çatısı altında düzenlenecek WoodTech Fuarı’nda katılımcılar ve ziyaretçiler yeni dönemde ‘temassız fuar’ deneyimini de yaşayacaklar. Fuarı ziyaret etmeyi planlayan ziyaretçiler MyTüyap mobil uygulaması üzerinden fuar davetiyesini alabilecekler. Fuar yaka kartını oluşturarak fuar alanına hiçbir ekstra baskılı karta ihtiyaç duymadan mobil uygulamadaki QR kodu okutarak giriş yapabilecek ve kartvizit yerine görüşme sırasında bilgilerini katılımcıya QR kodunu okutarak paylaşabilecekler.

    Ticaret için önce sağlık

    Fuara gelen tüm katılımcı ve ziyaretçilerin HES kodu alması zorunlu hale gelirken, WoodTech’te hijyen uygulamalarından sosyal mesafeye kadar birçok yeni kural uygulanacak. Katılımcı ve ziyaretçiler sosyal mesafeye uygun ayarlanmış 2250 metrekare üzerine kurulan kayıt alanından  fuara giriş yapabilecek.  Fuar alanında olası bir sağlık sorunu ile karşılaşılması durumunda fuar alanının dışına kurulan izolasyon odasında sağlık görevlisi kontrolünde gerekli müdahale yapılabilecek. İzolasyon odası her kullanımdan sonra özel dezenfekte ilaçları ile steril hale getirilecek. TSE’nin Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alan ilk ve tek fuar şirketi olduklarının altını çizen TÜYAP Yönetim Kurulu Üyesi ve Stratejik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Ünal Öztop, “Paydaşlarımızın sağlığını önemsiyor ve bu bağlamda yeni dönemde bir dizi önlemler alıyoruz. Hijyen uygulamaları, ateş ölçümü, sosyal mesafeye uygun ortak alanlar, havalandırma sistemlerindeki iyileştirmeler ve HES kodu ile katılımcı ve ziyaretçiyi kabul ederek Sağlık Bakanlığı’nın yönergelerine uygun bir biçimde fuarlara hazırlandık. Ayrıca Türk Standartları Enstitüsü’nün Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk ve tek fuarcılık şirketi olmamızın haklı gururunu yaşamaktayız” diyor.

    Etkin bir ticaret platformu

    Yeni dönemin TÜYAP çatısı altındaki ilk fiziksel fuarı olan  WoodTech 33. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı, orman ve ahşap endüstrisi üreticileri ve ihracatçılarıyla sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini bir araya getirecek. Sektördeki etkinliğini artırmak ve pazarlama ağını genişletmek isteyen firmaların tercih ettiği WoodTech Fuarı, önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapan etkin bir ticaret platformu olmaya yeni dönemde de devam edecek.

    Zengin ziyaretçi profili

    Ağaç işleme makine üreticilerinin yanı sıra, ahşap atıklarını değerlendirme firmalarından enerji tasarrufu ve iklimlendirme firmalarına kadar onlarca profesyonel katılımcının yer alacağı Woodtech Fuarı, bu yıl da zengin bir ziyaretçi profiline sahip olacak. Fuarda; Almanya, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, İsviçre, İtalya, Lihtenştayn ve Türkiye dahil 8 ülkeden 79 firma ve firma temsilciliğinin ürünleri sergilenecek. WoodTech’e 54 ülkeden 3 binin üzerinde online ziyaretçi kayıt yaptırdı. Mobilya, orman ürünleri, makine, inşaat, hırdavat, nalburiye ve kimya firmalarının temsilcilerinin yanı sıra mühendislerin de fuarı yoğun ziyaret etmesi bekleniyor.

    11 ülkeden alım heyeti

    Sektörde yeni pazarlara açılmanın öncü adresi olan WoodTech Fuarı, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, Kosova, Makedonya, Moldova, Özbekistan, Romanya, Rusya, Sırbistan ve Ukrayna olmak üzere 11 ülkeden, Tüyap davetlisi olarak gelen alım heyetlerini katılımcılarıyla buluşturmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.