DOLAR 32,3298
EURO 35,0275
ALTIN 2281,636
BIST 8975,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    UBS ana sponsorluğunda, Bilgili Holding ev sahipliğinde Artweeks@Akaretler başlıyor

    UBS ana sponsorluğunda, Bilgili Holding ev sahipliğinde Artweeks@Akaretler başlıyor
    07.09.2021
    A+
    A-

    Artweeks@Akaretler, sanatseverleri ve koleksiyonerleri, tanınmış yerli ve yabancı sanatçıların eserleriyle bir araya getirmek için, 5. Edisyonuna kapılarını açmaya hazırlanıyor.

    Dünyanın en büyük servet yöneticisi UBS ana sponsorluğunda, Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmuş organizasyonuyla düzenlenen Artweeks@Akaretler, 8 Eylül Çarşamba günü kapılarını açacak.

    Artweeks, tarihi, otantik ve kendine has dokusuyla Akaretler Sıraevler’in ruhunu her daim yansıtmıştır. Şimdi ise, 19 Eylül’e kadar çağdaş sanatın eşsiz çeşitliliğini sanatseverlere sunacak.

    Farklı disiplinlerden sanatçıları ve kıymetli eserlerini merkezi bir lokasyonda sanatseverlerle bir araya getiren organizasyon, Akaretler Sıraevler’in A11, A19, A25-27, A35, A37-39, A55 numaralı binalarında ücretsiz gerçekleşecek.

    Artweeks@Akaretler’de; A11’de Zilberman Gallery, A19’da AICA Türkiye Başkanı Sinan Eren Erk küratörlüğünde Yildiz Holding Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan bir kesit, A25-27’de Sanatorium, Mine Sanat, Empire Project, Martch Art Project, artSumer, X-ist, A35’de Vision Art Platform, A37-39’da Pi Artworks, Merkur, Pilevneli, Ferda Art Platform, Mixer, F2 Anim House – Galeri Nev Istanbul, A55’de Şerife Ercantürk Bilgili, İdil İlkin, Sanatatak, Krank Art Gallery ve BB Project yer alacak.

    Akaretler Sıraevler Hakkında 

    Sultan Abdülaziz’in talimatıyla Sarkis Balyan tarafından 1875 yılında inşa edilen Akaretler Sıraevler, o dönemde Dolmabahçe Sarayı’nın önemli görevlileri tarafından kullanılıyordu. 55.000 m² kapalı ve 5.000 m² açık olmak üzere toplam 60.000 m² kullanım alanı sunan Akaretler Sıraevler’ in restorasyonu Bilgili Holding tarafından gerçekleştirildi. Akaretler Sıraevler; ofislere, lüks konutlara, mağazalara, kafe & restoranlara ve W Istanbul Hotel’ e ev sahipliği yapıyor. İstanbul’a yeniden kazandırılan, Avrupa’nın 2. büyük restorasyon projesi olan Akaretler Sıraevler, Londra’da Urban Land Institute’ un (ULI) ödülünü kazanmıştır.

    Bilgili Holding Hakkında:

    Ağırlıklı olarak gayrimenkul ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren ve Türkiye genelinde otel, ofis, ticari ve konut projelerine yatırım yapan Bilgili Holding, yeni ve özgün projeleri hayata geçirmeyi amaçlamaktadır. Bünyesinde bulunan Türkiye’nin tek uluslararası gayrimenkul yatırım fonu ile birlikte; W İstanbul, Akaretler Sıraevler, Bodrum Bodrum Kıyı Evleri, BH Conference & Airport Hotel İstanbul, One Ortaköy, West Blocks, Republika Academic Aparts, Soho House İstanbul, Galataport, The Peninsula İstanbul, The Ritz Carlton Residences İstanbul’un yanı sıra Uluslararası birçok projeye imza atmıştır.

    UBS ve Çağdaş Sanat Hakkında:

    UBS, uzun yıllardır çağdaş sanatı ve sanatçıları destekliyor. Dünyanın en büyük ve en önemli kurumsal sanat koleksiyonlarından birine sahip olan UBS, Art Basel ile küresel ortaklığı aracılığıyla, ayrıca Art Basel ve UBS Küresel Sanat Piyasası Raporu’nun (“Art Basel and UBS Global Art Market Report”) eş yayıncısı olarak sanat piyasasıyla ilgili uluslararası diyalogu ilerletmeyi hedefliyor. UBS ayrıca Fondation Beyeler (İsviçre), Garage Museum of Contemporary Art (Rusya), Nouveau Musée National de Monaco, Louisiana Museum of  Modern Art (Danimarka), Deichtorhallen (Almanya), Museo del Palacio de Bellas Artes (Meksika) ve Art Gallery of New South Wales (Avustralya) gibi önde gelen sanat kuruluşlarıyla işbirliği yapıyor. UBS, müşterilerine Sanat Koleksiyonerleri Grubu ve UBS Sanat Danışmanlığı aracılığıyla sanat piyasası, koleksiyonerlik ve miras planlaması gibi konularda iç görüler sunuyor. UBS Sanat Forumu ise sanat dünyasının sıra dışı isimlerini bir araya getirerek çığır açan çağdaş sanatta kanaat önderliğini teşvik ediyor. UBS’in çağdaş sanata bağlılığı ve katkılarıhakkında daha detaylı bilgi için ubs.com/art adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.