DOLAR 32,4272
EURO 34,8233
ALTIN 2439,252
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üçüncü nesil kahve lezzetini Coffee Gutta ile keşfet

    Üçüncü nesil kahve lezzetini Coffee Gutta ile keşfet
    27.04.2017
    A+
    A-

    Türkiye’de üçüncü nesil kahve akımının en önemli temsilcisi Coffee Gutta, kahve tutkunları ile üçüncü nesil bir buluşma gerçekleştirecek. Coffee Gutta, düzenleyeceği bir workshopla Aeropress, HarioV60, Cold Drip ve Chemex gibi özel kahvelerin demleme tekniklerini anlatacak.

    Farklı aroma ve lezzete sahip üçüncü nesil kahveler, ülkemizde de vazgeçilmez oldu. Kahve severler farklı çeşitte hazırlanmış kahve çeşitlerini denemekten büyük keyif alıyor. Artık hiç kimse bir kahve olsa da içsem demiyor. Bir “Hario V60” istiyor. “Cold Drip” ile serinlemek istiyor. Ya da “Chemex’i seviyorum” diyor. Veya “Aeropress benim en havalı kahvem” diyor.

    İşte üçüncü nesil kahveciliğin en yeni ve en önemli temsilcisi Coffee Gutta, dışarıda içmeye doyamadığınız bu enfes kahveleri kendi evinizde de yapmanızı sağlayacak. Coffee Gutta, bu özel demleme kahvelerin nasıl yapıldığını 29 Nisan 2017 Cumartesi günü düzenleyeceği workshopla kahve severlere anlatacak. Katılımcılar, Türkiye Barista Şampiyonu Koray Erdoğdu’dan üçüncü nesil kahve demleme tekniklerini uygulamalı olarak dinleyecekler. Üstelik ücretsiz!..

    Coffee Gutta Galata Şubesi’nde 15.00’da başlayacak olan etkinliğe tüm kahve tutkunları davet edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.