DOLAR 32,5955
EURO 34,7595
ALTIN 2493,569
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ultra kompakt yüzey Dekton, yeni koleksiyonu Stonika ile baharı karşılıyor

    Ultra kompakt yüzey Dekton, yeni koleksiyonu Stonika ile baharı karşılıyor
    21.03.2019
    A+
    A-

    Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton, son teknolojiyle geliştirdiği yeni koleksiyonu Stonika ile Türkiye’deki kullanıcılarla buluşuyor. İç ve dış mekanlarda muhteşem parlaklık ve rakipsiz dayanıklılığıyla dikkat çeken Stonika 5 Mart’ta İzmir, 13 Mart’ta Ankara’nın ardından 27 Mart’ta İstanbul’da tanıtılıyor

     Cosentino, hem iç hem de dış mekan uygulamaları için gelişmiş teknik özelliklere sahip ultra kompakt yüzeyi Dekton’un yeni koleksiyonu Stonika ile muhteşem parlaklık ve rakipsiz dayanıklılığı Türkiye’ye de sunuyor. Stonika, 5 Mart’ta İzmir Renaissance Hotel, 13 Mart’ta Ankara Hilton Otel’in ardından 27 Mart’ta İstanbul Point Hotel’de, lansmana katılan mimarlar, mutfak stüdyoları ve sektör profesyonelleriyle baharı karşılıyor.

    Olimpo, Bergen, Arga, Taga, Sogne, Korso’dan oluşan altı çarpıcı yeni renkle Stonika Koleksiyonu, en göz alıcı doğal taşlardan ilham alıyor. Dekton XGloss Natural Koleksiyonu’nun bir üst versiyonu olan Stonika Koleksiyonu, UV ışınlarına, çiziklere, lekelere ve termal şoklara karşı en üstün direnci sağlıyor. Bakım kolaylığıyla zeminler, dış cepheler, duvar kaplamaları, tezgahlar ve merdivenler gibi bir çok çeşit uygulamada kullanılabiliyor. Geniş boyutlara ve çeşitli kalınlıklara sahip Stonika, mimarlar ve tasarımcılar için yaratıcı imkanlar tanıyor.

    Seçici kullanıcılar için Olimpo

    En seçkin Carrara mermerinden ilham alarak tasarlanan Olimpo, seçici kullanıcılar için güzel bir alternatif sağlıyor. Olimpo’da, yumuşak beyaz bir arka planın üzerinde zarif damarlarla örülen göz kamaştırıcı bir parlaklık vurgulanıyor. Portobello doğal taşının mükemmelliğini yansıtan Bergen, parlak yüzeyiyle güçlü bir görünüm sunuyor. Arga, ikonik dokusu ve Taj Mahal kuvarsitinin yumuşak sıcaklığını yansıtıyor. İnce damarlı yumuşak, kremsi arka planı görünümünü güçlendiriyor.

    Sogne’den endüstriyel bir estetik

    Taj Mahal kuvarsitinden esinlenilen bir diğer renk Taga, gri tonları ve mermer damarlarıyla taşın gerçek karakterini korurken, en yeni trendlere uyum sağlamak için daha modern bir yorum sunuyor. Sogne, Gris Pulpis doğal taşının kendine özgü, yıpranmış güzelliğini yakalıyor. Doğal taşı ve eski betonu harmanlayan dokusu ve ultra parlaklık özelliğiyle endüstriyel bir estetik uyandırıyor. Korso ise sıcak toprak tonları ve gri damarlı yoğun tabanı ile çarpıcı görünüm sevenlere hitap ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.