DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uludağ’da yeni yıl eğlenceli geçti

    Uludağ’da yeni yıl eğlenceli geçti
    01.01.2018
    A+
    A-

    Türkiye genelinde yeni yıl kutlamaları geçmiş yıllara göre sakin ve sessiz geçmesi beklenirken,  Türkiye’nin zirve noktalarından biri olan kış turizimin gözde merkezi Uludağ’da hareketli ve eğlenceli geçti. Yağan bol kar otelcilerin yüzünü güldürürken bu yılbaşı ünlü simalar Uludağ’a ilgi gösterdiler.

    Uludağ’da dağın popüler otellerinden My Mountain Ağaoğlu, Grand Yazıcı ve Alkoçlar otel geçen yıl olduğu gibi bu yılda yılbaşında yüzde yüz doluluk oranına ulaştılar.

    Alkoçlar Otel’in sahibi Ender Alkoçlar, eşi Gülşah hanım sezona hızlı girerken bu yıl büyük kızı Neslişah gelmezken küçük kızları Aslışah bir grup arkadaşı ile gelip bol bol kayak yaptı. Alkoçlar’da kalanlar arasında Jolly Tur’un genç patronu Mete Vardar, eşi Neylan ve çoçukları ile uzun bir aradan sonra başbaşa tatil yapmanın keyfini çıkardılar

    Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri Yazıcı da yoğun kar yağışı nedeniyle geç açtıkları pistleri bizzat kendi kontrol ederek gezdi. Kızı Bahar Yazıcı Şer, eşi Ozan Şer ile birlikte Tutyeli’de bulunan Chale’ye gelerek Sess’de öğle yemeği yediler. Hayri Yazıcı’nın oğlu Mehmet Can Yazıcı, eşi Nehir ve kızı Ela ile birlikte yılbaşında ailesi ile birlikte vakit geçirmenin keyfini bol bol karda kızı ile oynarak çıkardılar.

    Ağaoğlu şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde bu yıl İstanbul’da Maslak 1453’de kalarak geçirmeye tercih ederken, eşi Semra, kızı Sena, oğlu Alican ve yeğeni Onur Ağaoğlu ailece Uludağ’da yılbaşını geçiren isimler arasındaydı.  Ali Ağaoğlu dünürü Mustafa Kırcal damadı Koray Kırcal, kızı Sena ve oğlu Alican ailece güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini çıkarırken arkadaşları ile bol bol kar motoru keyfi yaptılar.

    Uludağ’ın köklü otellerinden  La Chalet Butik genç patronu Serkan Yazıcı Marmaris’ten gelerek yılbaşını ailesi ile birlikte Uludağ’da geçiren isimler arasındaydı.

    Türk kadın giyiminin öncü markalarından Roman Giyim’in Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Toplusoy uzun yıllar sonra eşi ve çoçukları ile birilkte Uludağ’ı tercih eden isimler arasındaydı. Grand Yazıcı’da kalan Süleyman Toplusoy eşi İpek hanım ile birlikte bol bol kayak yaparken çoçukları hocalar eşliğinde kayak dersi alırken, ders sonrası Süleyman bey çoçukları ile kar topu savaşı yaparak güzel bir hafta sonu keyfi yaşadı.

    Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli yeni bir yıla yeni bir heyecanla girmenin mutluluğunu eşi Gamze ve dostalarıyla birlikte zirvede kutları. Sahip oldukları otel Kaya Uludağ’da otelde yeni yıla giren Nedim Keçeli baba olmanın heyecanı yaşıyorlardı. Gamze Keçeli 3 aylık hamileymiş birkaç hafta içinde bebeklerinin cinsiyetini heyecanla bekleyen Keçeli çiftinin mutluluğu görülmeye değerdi.

    Oyuncu Wilma Elles Göğüş yeni yılı Uludağ’da geçiren isimler arasındaydı, Wilma Elles yılın sonu günü zirveye çıkarak eşi Kerem Göğüş çoçukları Melodi ve Milat ile birlikte Alkoçlar Otel’e gelerek yeni yılı zirvede karşılayacaklar. Wilma Elles otele giriş yaparken karşılaştığımızda bizleri kırmayarak güzel bir aile pozu vererek odalarına geçtiler.

    Başakşehir Spor Kulübü Asbaşkanı genç işadamı Mustafa Saral yeni yılı ailesi ile birilkte Uludağda kutlamayı tercih eden isimler arasındaydı. Kaya Uludağ’da konaklayan asbaşkan, oğlu ve kızıyla bol bol karda oyun oynayarak keyifli zaman geçirdi.

    Genç tekstilci Serhat Mert yoğun geçen iş temposundan fırsat bulunca yakın dostları Nedim Keçeli’ye eşlik ederek yeni yılı Uludağ’da geçirin isimler arasındaydı. Eşi Mina ile birlikte zirvede tatil yapan genç işadamı bol bol kayak yaparak enerji depoladı.

    Son yılların en popüler merkezi olan Bursa-Uludağ teleferik’in genç patronu İlker Cumbul yoğun iş temposuna rağmen eşi ve kızına vakit ayırarak Uludağ’da yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşıyordu. Sess Cafe’de gün boyunca eşi ve çocuğu ile zaman geçiren İlker Cumbul uzun bir aradan sonra kayak yaparak stres atttı.

    Eğlence sektörünün lokomotif markalarından Sess Bar her yıl olduğu bu gibi bu yılda Zirvede eğlenceye tüm hızılı devam ediyor. Sess barın başarılı işletmecisi Cemal Yarar her zamanki gibi işinin başında çalışırken eşi Şenay ve oğlu Mert de eşlik ediyordu. Yoğun iş temposuna rağmen oğlu ile birlikte kayak yapan Cemal Yarar geceye hazırdı.

    Uludağ’ın köklü eğlence eğlence klüplerinden Red Room bu yılda Kaya Uludağ’ın bünyesindeki teras katında hizmet vermeye devam ediyor. Red Room’un başarılı işletmecisi Aykut Gündüz, eşi Esra ile birlikte her daim işlerinin başındaydı.

    ULUDAĞ’DA YILBAŞI GECESİ

    Yeni yıla girmeye saniyelerin kaldığı anlarda bir çok ünlü isim kaldıkları otelin balo salonunda ailecek ve dostları ile birlikte 2017’yi karşıladı. My Mountain Ağaoğlu’nda yılbaşı gecesi sahneye Leman Sam’ın Şehnaz Sam sahne aldı,  Grand Yazıcı ve Alkoçlar Otel’de kendi sanatçı ekibi sahne aldı.

    Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun eşi Semra oğlu güzel bir ev sahipliği yaparak kızı Sena, damadı Koray Kırcal, oğlu Alican, nişanlısı Miray, yeğeni Onur Ağaoğlu, eşi Burçin yakın aile dostları Mustafa-Hanife Akdağ çifti ve çoçukları ile birlikte yeni yıla girmenin mutlluğunu yaşadı. Alican Ağaoğlu nişanlısı Miray doğumu Şubat ayı içinde gerçekleşecekmiş, kız çocuğu bekleyen genç çift şimdiden kızlarının ismini Alin koymayı planlıyorlarmış. Ağaoğlu My Mountain Otel’in Genel Müdürü Murat Türker yılbaşı gecesi herşeyin kusursuz olması için otelde salonları mekik dokuyordu.

    Alkoçlar Otel’in sahibi Ender Alkoçlar ve eşi Gülşah Alkoçlar geleneksel hale getirdikleri “Nar Patlatma” faslı ile yeni yıla merhaba dediler. Ender Akoçlar yeni yıl yemeğinin ardından eşi Gülşah ve küçük kızı Aslışah’ı alarak saatler tam 24.00 gösterirken “yeni yılın bereket ve uğur” getirsin diye nar patlattırken Alkoçlar ailesine Jolly Tur’un Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar eşi Neylan Vardar da eşlik etti.

    Yazıcı Otellerinin sahibi Hayri Yazıcı her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm aileyi yanında toplayarak yeni yıla otellerinde girdiler. Saatler 24.00 gösterdiğinde genç sanatçı Hande Ünsal’ın geri sayımı ile birlikte herkes birbirlerini tebrik edip sarıldiler. Hayri Yazıcı çocukları Mehmet Can Yazıcı, gelini Nehir, torunu Ela, kızı Bahar Şer, damadı Ozan ve torunları Hasan ve Ozancan ile birlikte yeni bir yıla girmenin keyfini çıkardılar.

    ludağ’ın yeni markası Kaya Uludağ’da yeni yıla girenler arasında otelin mülk sahibi Nedim Keçeli, eşi Gamze, yakın aile dostları Başakşehirspor Klübü Asbaşkanı Mustafa Saral, tekstilci Serhat Mert, Gökhan İleri ve eşleri ile birlikte yeni yılı otelin bünyesinde bulunan Red Room’da kutlayarak girdiler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.