DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uluslararası Asansör İstanbul 2021 tüm yılların rekorunu kırdı

    Uluslararası Asansör İstanbul 2021 tüm yılların rekorunu kırdı
    04.07.2020
    A+
    A-

    Sektöründe dünyanın en büyük üç fuarından birisi olan Asansör İstanbul, 25 – 28 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleşecek 17. buluşma öncesi tüm yılların rekorunu kırdı. Tarsus Turkey tarafından, AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle organize edilen fuar, metrekare ve salon bazında tüm zamanların en yüksek rakamına ulaştı. “Bu başarı, Dünya Asansör Sektörü’nün, İstanbul’daki fuarımıza olan güveninin bir göstergesi. Yoğun katılım talebi üzerine bu yılın başında salon sayısını 8’e çıkarmıştık” diyen Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, Asansör İstanbul 2021’e yurt içi ve yurt dışından yeni katılımların hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

     

    1992 yılından beri dünyanın asansörcüsünü iki yılda bir Avrasya’nın kalbi İstanbul’da buluşturduklarını söyleyen Seda Bozkurt, “Tarsus Turkey ekibi olarak, sektörden aldığımız güçle, Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nı alanında dünyanın en büyük üç organizasyonu arasına sokmayı başardık. Bugüne kadarki tüm buluşmaların rekorunu kıran Asansör İstanbul, şu an alanında ülkemizin, küresel ölçekteki lider fuar markası. Türkiye liderliğinden dünya liderliğine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Her zamankinden daha büyük olacak Asansör İstanbul 2021’i takip edecek olan yurt içi ve yurt dışından profesyoneller, stand ziyaretleri için bir iki günün yetmeyeceğini bilerek, planlarını yapmalı” dedi.

     

    Fuarlarının başarısında, yaklaşık 30 yıllık sektörel birikimin yattığını vurgulayan Asansör İstanbul Proje Müdürü Erdinç Salcı ise açıklamasında, “Asansör İstanbul’un her yeni buluşmasını, sektörün tüm paydaşlarının ticari beklentilerini dikkate alarak yeniden kurguluyoruz. Böylece, hem katılımcılarımız hem de ziyaretçilerimiz oldukça verimli bir fuar geçiriyor. Her organizasyon sonunda katılımcı ve ziyaretçilerimizden aldığımız geri bildirimler de bize bunu gösteriyor. Sonuçta fuar sektörünü, sektör de fuarını büyüterek yoluna devam ediyor” dedi.

     

    Uluslararası Asansör İstanbul 2021, asansöre dair tüm ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknolojilere ev sahipliği yapacak. Fuarda, makine ve motor sistemlerinden kumanda sistemlerine, sinyalizasyondan elektronik sistemlere, kabin ve karkaslara, kat & kabin kapılarından raylara, askı halatlarından işaret ve etiketlemeye, yürüyen merdiven ve yollardan tamamlayıcı ekipmanlara kadar binlerce ürün bir arada sergilenecek. Ayrıca Asansör İstanbul’da, virüs bulaşma riskini en aza indirmeye yardımcı temassız çağrı sistemiyle çalışan asansörlerden, bakteri ve mikrop oluşumunu engelleyen çözümlere, kendi kendini temizleyen kabinlerden, buton yerine hologram teknolojilerine sahip asansörlere kadar farklı çözümler de ziyaretçilerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.