DOLAR 32,4481
EURO 34,4974
ALTIN 2474,228
BIST 9576,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ümraniye’de iki heyecan birden yaşandı

    Ümraniye’de iki heyecan birden yaşandı
    19.01.2018
    A+
    A-

    Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla, İstanbul Valiliği tarafından yapımı gerçekleştirilen  Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin açılışı ve 2017-2018 Eğitim Öğretimin ilk yarıyılının karne dağıtım töreni Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

    Ümraniye Belediyesi yaklaşık 400’ün üzerinde kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekleyerek vatandaşın hizmetine sunmuş oldu. Belediyenin destekleri ve İstanbul Valiliği tarafından hizmete açılan Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin açılışı ile 2017-2018 Eğitim Öğretimin ilk yarıyılının karne töreni coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti. Ümraniyeli öğrencilerin iyi şartlarda eğitim alması için elinden gelenin en iyisini yapan ve eğitime desteklerini Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin hizmete açılmasıyla bir kez daha gözler önüne seren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, öğrencilerin karne heyecanına da ortak oldu.

    Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin açılışı ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yarıyılının karne dağıtım programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Muhtarlar, Mahalle Başkanları, STK temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

    Ümraniye Belediyesi Mehteran Takımı ve folklor ekibinin gösterileri ile başlayan program saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile devam etti.

    Programın açılış konuşmasını Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Ergen gerçekleştirdi. Okulun teknik özellikleri hakkında bilgi veren Ergen, “Bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen okulumuza, mescit, çevre düzenlemesini yapan Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

    Daha sonra programda konuşma yapan Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, “Rabbim gençlerimize zihin açıklığı versin. Sizler bizim emanetimizsiniz. Bu vesileyle ilçedeki tüm okullara olduğu gibi açılışını gerçekleştirdiğimiz Nevzat Ayaz Anadolu Lisesine de destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

    Konuşmasına Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nin Ümraniye’deki en köklü lise olduğuna vurgu yaparak başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sevgili öğrenciler, sizlerin daha kaliteli ortamda eğitim almanızı sağlamak için bu okul yeniden yapıldı. Okulumuzun yeniden yapılışı hem Ümraniyelileri, hem de bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Hasan Can, “Bu okul dönemlerinin kıymetini çok iyi bilin, zamanınızı iyi değerlendirerek geleceğinize yatırım yapın. Sizin başarılarınızı görmek isteyen anne, baba ve öğretmenlerinizin söylediklerini önemseyin” dedi.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.