DOLAR 32,3936
EURO 34,8059
ALTIN 2442,27
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Baby’den Oyna & Öğren serisi

    Uni Baby’den Oyna & Öğren serisi
    12.03.2019
    A+
    A-

    Uni Baby, bebeklerin alt değiştirme zamanlarını keyifli ve öğretici hale getirmek için Oyna & Öğren Islak Bebek Havlusu tasarladı. Oyna & Öğren serisi, ilgi çekici renkleri ve kavramsal açıdan zengin ambalaj deneyimi ile bebeklerin dünyasını oyun yoluyla zenginleştirmeye yardımcı oluyor.

    Uni Baby, Gebze’de bulunan fabrikasında hayata geçirdiği “Anne Bebek İçgörü Merkezi”nde annelerle, sağlık uzmanlarıyla ve bebek dünyası içinde bulunan farklı paydaşlarla bir araya geliyor ve onların iç görülerini alıyor. Bu paylaşım toplantılarında alınan iç görülerden ortaya çıkan Oyna & Öğren serisi, bebeklerin çok hareketli olduğu alt değiştirme anlarını eğitici ve eğlenceli hale getirerek annelerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

    Oyna & Öğren Islak Bebek Havlusu; taşıt, hayvan ve doğa görsellerinin yer aldığı üç farklı ambalaj tasarımından oluşuyor. Hijyen zamanlarını eğlenceye dönüştüren yeni ıslak havlu, Türkçe ve İngilizce yazılarıyla hem öğretiyor hem de hassas bebek cildini özenle temizliyor.

    Anneler göstersin bebekler öğrensin

    Anneler bebeklerinin alt temizliği sırasında zaman zaman bebeklerinin ilgisini çekmekte zorlanabiliyor. Bu süreçte anneler bebeklerini eğlendirmek için oyuncak arayışına giriyor. Çalışmalarına anneleri dinleyerek yön veren Uni Baby, temizlik zamanlarında bebeklerin dikkatini ambalaj üzerindeki öğretici ikonlara çekerek annelerin yaşadığı zor zamanlara çözüm getiriyor. Uni Baby Oyna & Öğren Islak Bebek Havlusu annelerin hayatını kolaylaştırıyor ve alt değiştirme zamanını keyifli hale getiriyor.

    İlham kaynağı bebekler

    Bebeklerin ilk oyuncaklarından ve bebek kitaplarından ilham alınarak tasarlanan Uni Baby Oyna & Öğren Islak Bebek Havlusu ile temizlik zamanları kolay, eğlenceli ve eğitici geçiyor. Calendula özlü formülü ve yumuşak petek dokusu ile de etkili temizlik sağlayan Uni Baby Islak Havlu, alkol ve paraben içermeyen formülü ile güvenli kullanım sunuyor.

    Nasıl oynayalım, nasıl öğrenelim?

    Ambalaj üzerindeki hayvanları sırayla bebeğinize gösterin, isimlerini söyleyin ve bebeğinizin tekrarlamasını isteyin.  Yeterince tekrar yaptıktan sonra, rastgele seçtiğiniz bir hayvanın ismini söyleyerek bebeğinizin ambalaj üzerinde göstermesini bekleyin. Hayvanların isimleri ile beraber çıkardığı sesleri de tekrarlamanız, bebeğinize sempatik gelecektir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.