DOLAR 32,477
EURO 34,8448
ALTIN 2436,222
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uni Baby’e Happy Mom ödülleri

    Uni Baby’e Happy Mom ödülleri
    02.02.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük dijital hamilelik platformu Happy Mom, bu yıl ilkini düzenlediği ödül programını hayata geçirdi. 500 binden fazla oyun kullanıldığı “Happy Mom Ödülleri’nde, 20 farklı kategoride Türkiye’nin en iyi markaları seçildi. Bebek cildini yakından tanıyan ve ona uygun ürünler geliştiren Uni Baby, En İyi Deterjan ve En İyi Islak Mendil kategorilerinde birinci oldu.

    Mutlu Anne-Hamilelik Takibi uygulaması kullanıcıları arasından, 27 bin 411 tekil kişi tarafından yapılan oylamada annelere Türkiye’nin en iyi markaları soruldu. Happy Mom üzerinden binlerce mutlu anne 20 kategoride en iyileri seçti. Gerçekleştirilen oylama sonucunda Uni Baby, En İyi Deterjan ve En İyi Islak Mendil kategorilerinde birinciliği elde etti.

    Uni Baby’den bebek cildine özenli bakım

    Uni Baby, inovasyon yol haritasını, annenin ve bebeğin değişen yaşam eğrisi ve bu yaşam eğrisinin içerisinde ön plana çıkan ihtiyaçları doğrultusunda belirliyor. Ürünlerini geliştirirken bebeğin her dönemini ayrı ayrı ele alan Uni Baby, bebek cildine özenli bir bakım sunuyor.

    Bütünsel bir anne bebek markası olma hedefiyle çalışmalarına devam eden Uni Baby, bebekleri en az anneleri kadar düşünerek ürünlerini geliştiriyor.

    Happy Mom ödüllerinde En İyi Islak Mendil kategorisinde birinciliği elde eden Uni Baby; Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, Uni Baby Sensitive Islak Bebek Havlusu, Uni Baby Cream Islak Bebek Havlusu ve Uni Baby Natural Islak Bebek Havlusu ürünleriyle annelerin en sevdiği marka olarak öne çıkıyor. Islak mendil ürünleriyle bebeklerin tenine yumuşacık ve narin bir dokunuş yapan Uni Baby; Alkol, Paraben, SLS ve SLES içermiyor, anneler gönül rahatlığıyla kullanıyor.

    Uni Baby ile bebeklerin kıyafetleri tertemiz

    Uni Baby, bebek cildini yakından tanıyor, bakım ve temizliği için hassasiyetine uygun ürünler geliştiriyor.  Happy Mom ödüllerinde, En İyi Deterjan kategorisinde çamaşır deterjanı ürünleriyle birinci seçilen Uni Baby, bebeklerin kıyafetlerinde oluşabilecek süt ve mama lekelerine karşı etkili temizlik sağlıyor. Uni Baby Çamaşır Deterjanı ve Uni Baby Sensitive Çamaşır Deterjanı bebeklerin kıyafetlerini tertemiz yapıyor. Alkol, paraben, fosfat, boya, SLS/SLES ve ağartıcı içermeyen Uni Baby çamaşır deterjanları hipoalerjenik formülü ile kalıntı bırakmıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.