DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Unicera Fuarı’nda Ege Vitrifiye rüzgârı

    Unicera Fuarı’nda Ege Vitrifiye rüzgârı
    23.03.2017
    A+
    A-

    Her sene olduğu gibi bu sene de Unicera fuarına özenle hazırlanan Ege Vitrifiye, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonellerden tam not aldı. 8-12 Mart tarihleri arasından CNR Expo’da gerçekleşen fuarda, ürün çeşitliliği ve yeni serileri ile beğenileri toplayan firma, markasını ve ürün fonksiyonlarını ilgililere fuar süresince tanıttı.


    İlk defa İtalya’da gerçekleşen Cersaie fuarında sergiledikleri, İtalyan tasarımcı Claudio Papa imzalı yeni seri “Catamaran” ın yanı sıra, Selge ve Diamas serilerinde yeni renk alternatiflerini tüketiciler ile buluşturdu. 2017’nin soft renklerini tezgâh üstü, mat sırlı çanak lavabolarla sunarken, patenti Ege Vitrifiye’ye ait hijyenik, kolay temizlenebilen, kanalsız sistemli klozetlerini standında konumlandırdı; böylece firma hem estetik hem de fonksiyonel bakış açısını fuar standına yansıtmış oldu. Her geçen yıl kalitesini bir üst seviyeye taşıyarak ürün portföyünde yenilikler yapan Ege Vitrifiye’nin, doğa dostu, su tasarruflu orta ve üst segmente hitap eden ürünleri ilgileri üzerine topladı.
    Ege Vitrifiye 2017 itibariyle 75 ülkeye ihracat yapmakta, ulusal ve uluslararası fuarlara sürekli katılım sağlamaktadır.

    “Ege Vitrifiye Mythos; Tasarımın Gücünü Fonksiyonellikle buluşturuyor”
    Minimal tasarımı ile banyolara yeni bir soluk getirecek Myhtos serisi, fonksiyonel yapısı ile öne çıkıyor. İnce zarif yavaş kapanabilen kapağı, dayanıklılığı ve sessiz çalışma özelliği ile tüm banyolarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Monoblok lavabosu modern ve özgün tasarımı ile dikkatleri üzerinde topluyor. İki alternatifli klozeti ise ergonomik tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Bu eşsiz tecrübeyi siz de yaşayın…

    “Finikia: Yeni Güne Merhaba”
    Hayallerin ötesinde banyolar yaratmak isteyenlere özel tasarlanan Finikia serisi 2 tip çanak lavabosu, Asma WC ve tek parça duvara tam dayalı klozet seçenekleri sunmaktadır. Banyonuza özgünlük katacak duru güzelliği ve ergonomik tasarımı ile sabahları yeni bir güne başlamak daha kolay olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.