DOLAR 32,311
EURO 34,8405
ALTIN 2411,15
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    United Colors of Benetton 23 Nisan Çocuk Festivali’ni tüm renkleriyle kutladı

    United Colors of Benetton 23 Nisan Çocuk Festivali’ni tüm renkleriyle kutladı
    27.04.2019
    A+
    A-

    Benetton; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, bu sene üçüncüsünü düzenlediği, gelenekselleşen 23 Nisan Çocuk Festivali ile yine Yapı Kredi bomontiada’da eğlenceli etkinliklerle yüzlerce çocuk ile kutladı. 23 Nisan kutlamalarını aileleriyle birlikte Yapı Kredi bomontiada’da geçiren minikler; müzik, dans, resim ve oyun atölyelerinde hem öğrendi hem de eğlendi!

    Çocukların renkli markası Benetton, 23 Nisan Çocuk Festivali özelinde UNICEF ile işbirliği yaparak ‘Hayat Veren Hediyeler’den satın alıp en zor durumdaki çocukları da unutmayarak onlara hediyelerini ulaştırdılar.

    23 Nisan Çocuk Festivali’nde UNICEF ile bir araya gelen United Colors of Benetton; “Çocuklar gülünce dünya renklenir.” dedi ve 23 Nisan etkinliğine katılan tüm misafirleri adına UNICEF’e bağışta bulundu. Katılımcılar adına bağışlanan “Hayat Veren Hediyeler” ile zor durumdaki binlerce çocuğun eğitim, sağlık, yaşam için gerekli en temel ihtiyaçları karşılandı.

    Eğitici ve öğretici atölyelerin yanı sıra Yapı Kredi bomontiada avlusunda Benetton’un #renginikeşfet alanında, Her Yerde Oyun ekibi çocuklar ve aileler için rengârenk atölyeler, eğlenceli oyunlar hazırladı.

    Bu eğlenceli günü hatırladıkça gülümsemek için tasarlanan fotoğraf alanı da gün boyunca çocukları ve ailelerini bekliyordu. Dolu dolu ve keyifli bir festivalin daha gerçekleştiği 23 Nisan festivali ile United Colors of Benetton sadece çocuk modasına yön vermediğini, aynı zamanda onların hayal gücünü ve yaratıcıklarını güçlendirmeyi hedeflediğini bir kez daha vurguladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.