DOLAR 32,4325
EURO 34,7247
ALTIN 2430,392
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üniversite öğrencileri Yorglass’ın ‘Akıllı’ fabrikasını gezdi

    Üniversite öğrencileri Yorglass’ın ‘Akıllı’ fabrikasını gezdi
    24.12.2019
    A+
    A-

    Türkiye’de cam sektörünün en önemli oyuncularından Yorglass, Manisa’daki Endüstri 4.0 altyapılı, mega fabrikasında Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini ağırladı. Yorglass’ın Ticari Soğutucu üretim tesislerini gezerek soğutuculara özel cam ve kapı çözümlerinin üretim süreci hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler, Yorglass yöneticileriyle bir araya gelerek kariyer hedeflerini de konuşma şansı yakaladı.

    Türkiye’de 45 yıldır cam ticareti ve cam işleme sektöründe faaliyet gösteren Yorglass, 12 Aralık Perşembe günü Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerini ağırladı. 2019 yılı itibariyle üretime başlayan Yorglass Ticari Soğutucu Manisa Fabrikası’nda düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileri, otomasyon ağırlıklı üretim parkuru ve online üretim ve izleme hatları ile hizmet veren akıllı fabrikayı gezerek, Yorglass’ı yakından tanıma fırsatı buldu. Yorglass İnsan Kaynakları yetkililerinin detaylı sunumunun ardından Ticari Soğutucu Üretim ve Kalite konusundan Yorglass yetkililerinden bilgi alan öğrenciler, kariyer planlamalarını da uzmanlarla değerlendirme şansına sahip oldu.

    Geleceğin liderleriyle buluşmalar devam ediyor

    Şirket politikası olarak eğitime öncelik veren Yorglass, geleceğin liderleri üniversite öğrencileriyle sık sık bir araya geliyor. Bu buluşmalarda Yorglass’ı ve faaliyetlerini yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, Yorglass yöneticileriyle de bir araya gelerek kariyerleri konusunda fikir alışverişinde bulunuyorlar.

     

    Manisa’daki akıllı fabrikadan dünyaya cam ihraç ediyor

    1992 yılında kuruluşundan bu yana ürün gamında ve üretim hattında yaptığı değişiklikler ile büyümeye devam eden Yorglass, 2018 sonunda Manisa’da devreye aldığı akıllı fabrikasıyla Endüstri 4.0 altyapısına uygun üretim gerçekleştiriyor. 2019 yılı itibariyle üretime başlayan Yorglass Ticari Soğutucu Manisa Fabrikası, 64 dönüm araziye kurulu, 20.000 m2 kapalı alanda hizmet veriyor. Otomasyon ağırlıklı üretim parkuru ve online üretim ve izleme hatları ile hizmet veren akıllı fabrika, pazarın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitesiyle dikkat çekiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.