DOLAR 32,566
EURO 34,7693
ALTIN 2489,981
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü isimler Casa&Chic açılışında buluştu

    Ünlü isimler Casa&Chic açılışında buluştu
    01.05.2017
    A+
    A-

    İç mimar Gizem Abacı ve Avukat Çağla Ayata Nuhoğlu’nun tasarım ve dekorasyon üzerine kurdukları markaları Casa&Chic 29 Nisan Cumartesi günü ünlü isimlerin katılım sağladığı renkli bir davetle açıldı.

    Ulus’taki Casa&Chic mağazasında gerçekleşen açılışa cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Öğlen saatlerinde başlayan açılış davetine katılan isimler günün ilerleyen saatlerine kadar Gizem Abacı ve Çağla Ayata Nuhoğlu’yu yalnız bırakmadı.

    Casa&Chic’de kendi tasarımlarının yanı sıra Avrupa’dan ithal ettikleri orijinal ürünlere de yer veren Abacı ve Nuhoğlu’nun mağazalarındaki ürünler davetlilerin büyük beğenisini topladı.
    Casa&Chic mağazasının açılışına katılan isimler arasında; Alev Kaman, Arzu Çebi, Berna Çebi, Begüm Yalçın, Cenk Öztanık, Mahmut Aslan, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Celalettin Sarar, Emre Sarar, Gözde Sarar Can, Reyhan İpekel, Şenay Abacı, Yasemin Abidik ve Yasemin Taciroğlu gibi bir çok ünlü isim vardı…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.