DOLAR 32,5252
EURO 34,8867
ALTIN 2438,411
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü Ozan Abdurrahman Delen’den anlamlı Anneler Günü mesajı

    Ünlü Ozan Abdurrahman Delen’den anlamlı Anneler Günü mesajı
    09.05.2021
    A+
    A-

    Ünlü Halk Ozanı Abdurrahman Delen Anneler Günü ile ilgili olarak, toplumun temelini oluşturan aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutmayı başaran, sevgisiyle huzur ortamına dönüştüren annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

    Abdurrahman Delen açıklamasında; sevgili Peygamber Efendimizin “Cennet Annelerimizin ayakları altındadır” hadisine dayanak “Annelerin çok kutsal varlıklardır ve anne sevgisi de çok kıymetlidir. Dünyaya geldiğimizden itibaren bize doğru ve yanlışların hepsini en iyi şekilde gösteren annelerimize hak ettikleri değeri sadece bir gün değil her gün vermeliyiz. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” ifadeleriyle Anneler Günü’nü kutladı. Abdurrahman Delen ayrıca Anneler Günü’ne özel bir de şiir yazdı:

    Tüm anneler çiçektir

    Bu gün anneler günü
    Sevgisi tek gerçektir
    Bu gün anneler günü

    Bizi canda taşıyan
    Gönüllerde yaşayan
    Yüzü nurdan ışıyan
    Bu gün anneler günü

    Anasız baca tütmez
    Üzen cennete gitmez
    Senede bir gün yetmez
    Bu gün anneler günü

    Analar başa taçtır
    Tüm dertlere ilaçtır
    Her can ona muhtaçtır
    Bu gün anneler günü

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.