DOLAR 32,5707
EURO 35,0077
ALTIN 2461,308
BIST 9887,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ünlü top model Tülin Şahin’e Almanya’da büyük ilgi

    Ünlü top model Tülin Şahin’e Almanya’da büyük ilgi
    09.10.2017
    A+
    A-
    Ünlü top model Tülin Şahin ve marka elçisi olduğu Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey ailesi, Almanya’da düzenlenen Anuga Fuarı’nda büyük ilgi gördü.
     
    Moda ve güzellik dünyasındaki başarılarıyla tanınan ünlü top model Tülin Şahin, marka elçiliğini üstlendiği Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisinin tanıtımı için Almanya’da düzenlenen Anuga Fuarı’na katıldı. Maden suyu ve doğal kaynak suyu ürünleri ile tüketicilerle buluşan ve Uludağ İçecek’in inovasyon çalışmalarının bir yansıması olan ürünler, Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Anuga Fuarı kapsamında ilk kez yurtdışında görücüye çıktı.
    Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisinin marka yüzü Tülin Şahin, Anuga fuarında Almanya’daki hayranları ile buluştu. Uludağ İçecek’in standında hayranlarıyla fotoğraf da çektiren ünlü top model, maden suyunu çok uzun süredir cilt bakımında kullandığını ve sprey formunun hayatını çok kolaylaştırdığını söyledi.
    Farklı ihtiyaçlara yönelik 3 ürün
    Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisi farklı ihtiyaç ve beklentilere 3 ürünüyle cevap veriyor. İçeriğinde sadece doğal maden suyu bulunan Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi Sade; cildi nemlendirir, yumuşatır ve parlaklık kazandırır, serinlik ve ferahlama hissi verir, aynı zamanda cildin nefes almasını sağlar. Uludağ Premium Cilt Bakım Spreyi E Vitaminli; içeriğindeki E vitamininin antioksidan etkisiyle hücrelerin yenilenmesine, cildin canlanmasına ve nemlenmesine yardımcı olur. Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Sprey ise 30 SPF içeriği ile tüm vücut için güneşin zararlı etkilerine karşı koruyucu görevini üstleniyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.