DOLAR 32,4259
EURO 34,7726
ALTIN 2400,343
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üretici ve tasarımcı kimliğiyle sektör lideri PORLAND, 29. Uluslararası Zuchex Fuarı’nda yerini alıyor!

    Üretici ve tasarımcı kimliğiyle sektör lideri PORLAND, 29. Uluslararası Zuchex Fuarı’nda yerini alıyor!
    31.08.2018
    A+
    A-

    PORLAND’IN 2018 yılı özel koleksiyonları, tasarladıkları konsept standıyla 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında, Tüyap Fuar Merkezi 2. Salon– D20 / C30’da.

    1976 yılında temelleri atılan, 1992 yılında, %100 yerli sermaye ile kurulan, bakış açısında sanatın önemli bir yere sahip olduğu Türk markası Porland, tasarıma ve tasarımcıya verdiği değerle, her sezon özellikle dünya trendlerine uygun, ev kesimi ve gastronomi alanında lider konumunu koruyarak hep daha iyiyi hedefleyen yaklaşımıyla çalışmalarını sürdürüyor.

    Dünyanın önde gelen porselen üreticilerinden Porland, 2018 yılı özel koleksiyonlarını Zuchex Fuarı’nda yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Porland, 13-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi 2. Salon – D20 / C30’daki özel konsept standlarında, yılın trendlerini belirleyecek yeni sezona ait Posh, Cosmos ve Christina gibi koleksiyonlarını ve özel tasarımlarını tanıtacak. Üretici kimliğinin yanı sıra perakendede, Türkiye geneline yayılmış büyük metrekarelerde hizmet verdiği mağazaları, toptan satış kanalları, online alışveriş sitesi (www.porland.com.tr) ve cornerları ile tüketicileriyle buluşuyor.

    Bu sene fuar için hazırladığı çok özel konseptiyle dikkatleri çekecek olan Porland’ın stand alanına girdiğinizde; bir eve girmiş gibi olacaksınız. Verandasında bitki dikerek hobisini gerçekleştiren, bahçe partileri verilen, yatak odasından salona, mutfağa ve mini tuvalete kadar tüm yaşam sahneleri ile Porland ürünleri sergilenecek. Stand alanları ve görüşme noktalarının yanı sıra; düğün hazırlıkları yapanlar için de bahçe düğünü konsepti de fuar alanına taşınıyor. Sofra sunum örnekleri ve çeyiz setleri ile ilham verici bir düğün sunuluyor.

    Porland’ın fuar sürprizi ise Şef Erdem Dırbalı’nın özel şovları ve ikramları… Porland ürünlerinin, fonksiyonelliğinin ve estetiğinin gösterildiği aşçı şovu ile zenginleştirilen, mutfak – kafe alanında ziyaretçilerle interaktif bir ortamda buluşuluyor.

    Türkiye’de ilk ve tek özel reçeteli Alumilite üretimini gerçekleştiren Porland, Alumilite ile fark yaratan desen ve renk zenginliğine,aynı zamanda da yüksek mekanik dayanıma ulaşarak, perakende sektörünün en çok tercih edilen koleksiyonlarını ziyaretçilere sunarak, fuarın ilgi odağı olmaya ve mutfak profesyonellerinden tam not almaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.