DOLAR 32,5587
EURO 34,8913
ALTIN 2427,703
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bağlarbaşı Bay Bread’in açılışını yaptı

    Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bağlarbaşı Bay Bread’in açılışını yaptı
    01.12.2021
    A+
    A-

    Hem halk tipi ekmeğin hem de artizan ekmek ve unlu mamul çeşitlerinin bulunduğu yüksek teknoloji fırıncılığın yeni şubesi Bay Bread Bağlarbaşı’nda tüketicilerle buluştu. Fırıncılık sektöründe yeni teknolojileri unlu mamuller üretimiyle buluşturan Bay Bread’in 11. şubesinin açılışı, 29 Kasım’da Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşti.

    Üsküdar Bağlarbaşı’ndaki Nuhkuyusu Caddesi üzerinde faaliyete geçen şubenin ev sahipliğini Unlu Mamul Makine Üreticiler Birliği Derneği (TUMMAB) Başkanı ve Bay Bread Fırıncılık kurucusu Serdar Yalçınkaya yaparken, törene taze ekmek ve unlu  mamuller sanayi sektöründe faaliyet gösteren fırıncılar, üst düzey yetkililer ve tüketiciler de katıldı.

    Unlu Mamul Makine Üreticiler Birliği Derneği (TUMMAB) Başkanı ve Bay Bread Fırıncılık kurucusu Serdar Yalçınkaya, geleceğin fırınının Yüksek Teknoloji Fırıncılık olduğunun altını çizerek, “Taze Ekmek ve Unlu Mamuller Sanayi sektörünün tüketici taleplerine uygun tasarlanan yeni şubemizi açtık. Yüksek Teknoloji Fırıncılık, artık ev ve işyerlerindeki fırınlarda her zaman ekmek çeşitlerine ve unlu mamullere ulaşmayı mümkün kılıyor. Burası pişirme ve satış noktası. Hamurlar bir merkezde üretiliyor. Daha sonra buraya yarı pişmiş donuk veya çiğ donuk ürün olarak geliyor. Gelen ürünler burada mayalandırıldıktan sonra pişirilerek tüketiciye sunuluyor. Türkiye Cumhuriyeti’ndeki en modern ekmek üretim tesisi olarak burada kullandığımız bu teknolojinin her fırında yerini almasını, ekmek ve unlu mamuller üretiminin gelecekte yerli ve milli kalmasını hedefliyoruz ” şeklinde görüşlerini belirtti.

    Yalçınkaya ayrıca, hedeflerinin sistemi bütün Türkiye’ye yaymak olduğunu söyledi ve fırıncıları Bay Bread’ı tanımaya davet etti.
    Bay Bread’in 11. Şubesi Bağlarbaşı şubesi ile birlikte, Bostancı, Kozyatağı, Erenköy, Sahrayıcedit, Suadiye, Fenerbahçe Stat, Şerifali, Ümraniye, Ümraniye Saray Mahallesi ve Sultanahmet’te şubeleri bulunuyor.

    Bay Bread: Katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Bay Bread, ilk şubesini Mart 2017’de açmıştır. Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açılan yeni mağazaları ile büyürken, deneyimli ve işini aşkla yapan kadrosu ile marka kimliğini en iyi şekilde yansıtarak “Yeni Nesil Fırıncılık” konseptini hayata geçirmektedir. Ayrıca yeni nesil pazarlama, ürün formları ile evlerde ve iş yerlerinde donuk olarak muhafaza edilen ve ihtiyaç halinde pişirilerek her zaman sıcacık ve tazecik tüketilebiliyor. Klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşıyan; ekmekten tatlıya, çay ve kahveden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş ürün gamına ek olarak, yeni lezzetlere de öncü olmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bay Bread, Ümraniye’de yer alan fabrikada tüm ürünlerini son teknolojiyi kullanarak, gıda mevzuatına ve yüksek kalite kontrol standartlarına uygun hijyenik koşullarda üretmektedir. Türkiye’de bir ilke imza atan imalat modeliyle amaçlanan ülkemizdeki üretim verimliliğini en yüksek seviyeye ulaştırarak sektörün rekabet gücünü artırmaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.