DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    UV lambaları hijyen ve dezenfeksiyonda ilk kez kullanılıyor

    UV lambaları hijyen ve dezenfeksiyonda ilk kez kullanılıyor

    Otomotivden eğlenceye, tarımdan sağlığa kadar yenilikçi teknolojiler ile hayatları kolaylaştıran OSRAM, hayatın her alanı için inovatif ürünler sunmaya devam ediyor. Kısa süre önce P-VIP projeksiyon lamba serisini tanıtan OSRAM, dezenfeksiyon sektörü için geliştirdiği düşük basınçlı “OSRAM PURITEC® HNS®” OSRAM UV ile sektör liderlerinin çözüm ortağı oluyor. Hava, su ve zemin dezenfeksiyon sistemleri için geliştirilen düşük basınçlı OSRAM UV lambaları, mikroorganizma, bakteri ve virüslerin yok edilmesinde etkin rol oynuyor.

     

    Yüksek teknoloji şirketi OSRAM, yeni yatırımlarla farklı sektörlerle yönelik ürün portföyünü genişletiyor. Tarım, gıda ve eğlence gibi farklı sektörlerin aydınlatma çözümlerine her geçen gün yenilerini ekleyen OSRAM, su, hava ve zemin dezenfeksiyon sistemleri için geliştirdiği “OSRAM PURITEC® HNS®” OSRAM UV lambalası ile sektörde birçok ilke imza atıyor.

     

    İnsan sirkülasyonunun yoğun olduğu yerlerde virüs ve bakterilere geçit vermiyor

    OSRAM UV lambaları günümüzde hijyenin yoğun önem kazandığı hastaneler, muayenehaneler, depolar, yiyecek üretimi gibi insan sirkülasyonunun yoğun olduğu ortak alanların hava, su ve zeminleri gibi alanlarda oldukça geniş bir kullanım alanı sunuyor.

     

    Kimyasal dezenfeksiyona alternatif oluyor

    OSRAM’In üstün Alman teknolojisi ile geliştirdiği “OSRAM PURITEC® HNS®” yüksek kalitesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Civasız içeriği, hava ve nem geçirmeyen özel kaplamasıyla uzun kullanım ömrü sunan OSRAM UV lambaları, etkin ve uzun süreli bir dezenfeksiyon sağlıyor. Ozon ve kurşun gibi hiçbir kimyasal barındırmayan yapısı ile gıda, sağlık gibi alanlarda da kullanıma uygun olan lambalar, mikroorganizma, bakteri ve virüslerin yok edilmesinde etkin rol oynuyor. Hava, su ve zemin dezenfeksiyon sistemleri için geliştirilen düşük basınçlı OSRAM UV lambaları, kötü koku ya da herhangi bir gaz oluşturmadığı için kimyasal temizleme ve dezenfeksiyon işlemlerine çevre dostu bir alternatif oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.