DOLAR 32,2554
EURO 34,6789
ALTIN 2395,545
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uykuda doğal keten konforu Tutku Yatak’tan

    Uykuda doğal keten konforu Tutku Yatak’tan
    05.07.2021
    A+
    A-

    Keten kumaş, diğer kumaş türlerine göre daha dayanıklı ve toz itici özelliktedir. İri gözenekli yapısı sayesinde sıcak havalarda uyku ortamının serin kalmasına yardımcı olur ve yumuşak tuşeye sahiptir. Tutku Yatak Brown Diamond modeliyle kullanıcılarına özellikle yazın keyifli bir uyku imkanı sunuyor.

    Kuş tüyü yumuşak sünger yapısı ile ekstra konfor

    Tutku Yatak’ın Brown Diamond yatak modeli, kuş tüyü süngerden malzemesiyle, çok yumuşak ve esnek bir yapıya sahiptir. Böylece vücudunuzun ilk tensel temasını sağlayarak, yumuşak ve ipeksi yapısıyla teninizin, vücut ağırlığı altında ezilmesini engeller.

    Siz de en yeni yatak modellerini www. tutkuyatak. com .tr adresinden inceleyebilir ve Türkiye genelinde yer alan Tutku Yatak mağazalarını ziyaret ederek en güzel koleksiyonları yakından keşfedebilirsiniz.

    Ürün özellikleri:

    Kefen lifi örme kumaş
    Silikonize elyaf
    Yumuşak omurga destek süngeri
    HDS yüksek yoğunluklu kuştüyü sünger
    Yüksek yoğunluklu vatka
    SPS akıllı torba yay sistemi
    Çerçeve destek süngeri

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.