DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uzakrota Online 1-2-3 Aralık’ta 100 bin kişinin katılımı ile gerçekleşecek

    Uzakrota Online 1-2-3 Aralık’ta 100 bin kişinin katılımı ile gerçekleşecek
    18.08.2020
    A+
    A-

    Koronavirüs süreci hayatımızdaki her şeyi etkilediği gibi iş yapış şekillerimizi de etkiledi. Bu yüzden, her yıl binlerce katılımcıyı ağırladığımız Uzakrota Travel Summit’i online olarak gerçekleştirecek

    Koronavirüs’ü ülkemize geldiği an itibari ile Online Summit için yazılım çalışmalarına başlamıştık.

    Bu zirvede altyapısını tamamen yazılım ekibimizin oluşturduğu bir program ile karşınızda olacağız.

    01-03 Aralık tarihleri arasında 3 günde yaklaşık 100 bin kişi, 400 konuşmacı ve 400 standı ağırlayacağımız online zirvede daha da global bir Uzakrota Summit ile karşılacaksınız.

    Peki Neler Olacak?

    Ana sahne, pazarlama sahnesi, teknoloji sahnesi, iş seyahatleri sahnesi ve girişim sahnesi olmak üzere 5 tematik sahne, 400’e yakın stand katılımcısı, alanında uzman 400 konuşmacı ve 100 bin katılımcı olacak.

    Katılımcılar nasıl network yapacaklar?

    Katılımcılar bekleme odalarında ilgi alanlarına göre açılacak başlıkların altında chat ya da video konferans ile iletişime geçebilirler. Ayrıca standları ziyaret edebilir ve yine buradaki kişiler ile chat ve video konferans ile görüşmelerini gerçekleştirebilirler

    Stand katılımcıları nasıl network yapabilirler?

    Stand katılımcıları standların içerisine ekledikleri ekip üyelerine gelecek kişiler ile yine chat ve video konferans ile görüşmelerini gerçekleştirebilirler.

    Konferans alanları

    Alanında uzman 400 konuşmacı Ana sahne, pazarlama sahnesi, teknoloji sahnesi, iş seyahatleri sahnesi ve girişim sahnesi gibi tematik salonlarda konuşma yaparken ziyaretçilerden gelecek anlık soruları da cevaplayabilecekler.

    Ayrıca program detayları bununla da bitmiyor, önümüzdeki dönemlerde yeni özellikleri de tanıtmaya devam edeceğiz.

    Ve biletler bugün itibari ile satışa çıktı. https://online.uzakrota. com üzerinden Türk katılımcılar için 54 TL ve Yabancı katılımcılar için 6.49 EUR karşılığında biletinizi satın alabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.