DOLAR 32,5871
EURO 34,8485
ALTIN 2499,005
BIST 9667,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uzaktan çalışmayı kolaylaştıran Epson’a üç ödül birden

    Uzaktan çalışmayı kolaylaştıran Epson’a üç ödül birden
    21.09.2020
    A+
    A-

    Global teknoloji lideri Epson, bağımsız değerlendirme kuruluşu Keypoint Intelligence tarafından düzenlenen Buyers Lab (BLI) Yaz 2020’de üç ödül birden aldı. Epson, ödülleri, salgın döneminde uzaktan çalışmayı kolaylaştıran yazıcılarıyla elde etti…

    Global teknoloji lideri Epson, küçük ev ve ofis yazıcılarıyla bağımsız değerlendirme kuruluşu Keypoint Intelligence tarafından düzenlenen Buyers Lab (BLI) Yaz 2020 programında üç ödül birden aldı. Epson bu ödülleri, uzaktan çalışma döneminde sunduğu hayatı kolaylaştıran yazıcı modelleriyle elde etti.

    Bütün Epson mürekkep püskürtmeli yazıcılarda olduğu gibi bu ödüllerin bir parçası olarak tanınan yazıcılar, Epson’un Isısız teknolojisinden yararlanarak çalışıyor. Yazıcılar, enerji tüketimini ve bunun sonucunda karbondioksit salınımını azaltan sürdürülebilirlik nitelikleriyle geliyor. Ayrıca, rakiplerinden önemli ölçüde daha düşük baskı maliyetleri sunuyor.

    Kullanıcılar yüksek kaliteli baskı güvenilirliği yanı sıra dokunmatik ekran özelliği ve basit rutin bakım prosedürleri de dahil olmak üzere etkileyici bir kullanım kolaylığı elde ediyor. Epson, tek renk veya renkli olarak A4 boyutundan geniş format baskı boyutuna kadar kullanıcı ihtiyaçlarını kolayca karşılayacak ve uzun vadede tasarruf ettirecek ürün yelpazesine sahip.

    Epson Türkiye Genel Müdürü Sevil Kanat, ödüllerin Epson’un ofiste veya evde yüksek kaliteli, sürdürülebilir baskı sağlama çabasının kanıtı olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bu takdiri aldığımız için çok mutluyuz. Epson olarak hızlı, düşük maliyetli ve kaliteli baskı sağlayan modellerimizle her dönemde tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”

    3 yıla kadar yetecek mürekkeple geliyor

    Keypoint Intelligence’ın A4 Donanım Yardımcı Direktörü Kaitlin Shaw ise ödüllerle ilgili şunları söylüyor: “Küçük ev/ofis kategorilerinde üç ödülü evine götüren Epson, düşük hacimli kullanıcılara rakipsiz bir avantaj sunuyor. EcoTank modelleri Epson’un kartuşsuz mürekkep tankı sistemini kullanıyor ve kutuda 3 yıla kadar yetecek mürekkep içeriyor. Bu maliyet avantajı ile birlikte kullanıcılara dokunmatik ekranlar, rutin bakım kolaylığı ve yüksek kaliteli çıktı sunuyor. Tek renkli veya çok renkli, A4 veya geniş format özellikleriyle Epson, kullanıcı ihtiyaçlarını kolayca karşılayacak ve uzun vadede onlara büyük tasarruf sağlayacak ürünlere sahip.”

    KAZANAN MODELLER:

    Olağanüstü A3+ Renkli Mürekkep Püskürtmeli Hepsi Bir Arada Yazıcı Ödülü:

    Epson EcoTank L15160

    Olağanüstü SOHO Renkli Mürekkep Püskürtmeli Hepsi Bir Arada Yazıcı Ödülü:

    Epson EcoTank L6580

    Renkli Mürekkep Püskürtmeli Hepsi Bir Arada Kurumsal Yazıcı Ödülü:

    Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.