DOLAR 32,3296
EURO 35,0452
ALTIN 2280,822
BIST 8995,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uzaktan eğitime Legrand Türkiye ürünleriyle mükemmel çözümler

    Uzaktan eğitime Legrand Türkiye ürünleriyle mükemmel çözümler
    07.10.2020
    A+
    A-

    Tüm öğrencilerin uzaktan eğitim aldığı bu dönemde Legrand Türkiye evler için mükemmel çözümler sunuyor. İnform, Guardian UPS Serisi mikroişlemci kontrollü teknolojisiyle internetiniz kesilmiyor. Netatmo akıllı iç mekan kemarası ile çalışan aileler çocuklarını izleyebilirken Legrand grup prizler evlerinizde hem kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor hem de gerilim koruma özelliği ile çocuklarınıza daha güvenli bir ortam sağlıyor.

    Pandemi döneminde öğrenimine uzaktan eğitimle devam eden çocuklar için Legrand Türkiye, ürettiği son teknoloji ürünleriyle ailelerin yardımına koşuyor.

    Uzaktan eğitime yakın koruma

    İnternet üzerinden yapılan eğitimlerde internet bağlantısı çok önemli. Özellikle video içerikleri tüketen çocukların bu görüntüleri takılmadan izlemeleri ve aradıkları bilgiye hızlıca erişebilmeleri gerekiyor. Bunun için Türkiye UPS sektöründe yeniliklere her zaman öncülük eden İnform, Guardian UPS Serisi ile elektrik enerjisindeki gerilim dalgalanmalarından, düşme, yükselme ve kesintilerden cihazlarınızı koruyor. Böylelikle çocuklarınız uzaktan eğitim alırken internet kesilmiyor, eğitimleri yarıda kalmıyor.

    Çocuklarınızın yaşam alanları için birinci sınıf güvenlik

    Legrand grup prizleri gerilim koruma özelliği ile cihazlarınızı yıldırıma karşı koruyarak çocuklarınız ders çalışırken bilgisayarları ve ağları güvence altına alıyor. Diğer yandan çalışan aileler Netatmo akıllı iç mekan kamerası ile çocuklarını istedikleri yerden istedikleri zaman izleyebilme imkanı buluyor. Siz çalışırken çocuklarınız güvende olup olmadığını, derslerine odaklanıp odaklanmadığını cep telefonlarınızdan çok rahatlıkla kontrol edebiliyorsunuz.

    Legrand Türkiye tüm bu ürün yelpazesi sayesinde gelişen teknolojinin bir parçası olmayı her zaman ana hedeflerinden birisi olarak tutuyor. Kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacında, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük ve güvenilir çözüm ortağı olan Legrand aynı zamanda estetik tasarımıyla evleriniz için maksimum güç ve güvenlik sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.