DOLAR 32,5339
EURO 34,9398
ALTIN 2429,895
BIST 9709,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uzmanlar normalleşme sürecinde klima kullanımını masaya yatırıyor

    Uzmanlar normalleşme sürecinde klima kullanımını masaya yatırıyor

    Türkiye iklimlendirme sektörünün, toplumun yaşam kalitesini artıran çalışmalarında, çevreyi gözeten, yenilikçi, güvenilir nitelikleriyle gelişmesi; sektörü yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da saygın ve öncü bir konuma taşımak vizyonuyla faaliyetlerini yürüten İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği İSKİD, klima kullanıcılarına normalleşme sürecine girerken klima kullanımı ve iç hava kalitesi konusunda rehberlik yapacak bir çalışmayı hayata geçiriyor. İSKİD, bu çerçevede “Yeni Dönemde Evlerde Klima Kullanımı ve İç Hava Kalitesi İçin Ne Yapılmalı?” isimli bir webinar düzenliyor. 5 Haziran Cuma günü saat 13.00’de Zoom üzerinden düzenlenecek online etkinlikte, konunun uzmanları görüşlerini paylaşacak.

    “Yeni Dönemde Evlerde Klima Kullanımı ve İç Hava Kalitesi İçin Ne Yapılmalı?” konulu webinar, klima kullanıcılarına, pandemi süreci sonrasına ilişkin farklı bir bakışı açısı kazandırmayı hedefliyor. Moderatörlüğünü Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Özden Ağra’nın yapacağı online oturumda, İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Atasoy, İSKİD Yönetim Kurulu Üyesi Can Topakoğlu ve Havalandırma Komisyonu Üyesi Özgür Küçükhüseyin, konuşmacı olarak yer alacak. 5 Haziran Cuma günü saat 13.00’de başlayacak etkinlik, İSKİD Webinar Linki’nden takip edilebilecek.

    İSKİD Webinar Linki: https://zoom.us/j/97626755438?pwd=QmF2dU03VHpLNWFkamxGT0trOFQ4QT09

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.