DOLAR 32,5154
EURO 34,7949
ALTIN 2471,499
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vadistanbul Jolly Joker Sahnesi’nde konser etkinlikleri

    Vadistanbul Jolly Joker Sahnesi’nde konser etkinlikleri
    17.01.2018
    A+
    A-

    Vadistanbul’da kapılarını açan Jolly Joker, 26 Ocak’ta ünlü müzisyen Yaşar’ı ağırlıyor. Sevilen şarkıcı unutulmaz bir gece yaşatacak

    İstanbul’un en beğenilen lezzet ve eğlence mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturan şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM‘de bulunan Jolly Joker, sevilen şarkıcı Yaşar‘ın konseriyle unutulmaz bir gece yaşatacak. 26 Ocak Cuma günü saat 22.00‘da gerçekleşecek konserde sanatçı, 90’lı yıllardan günümüze en sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirecek.

    AVM’nin kapanışından sonra başlayacak olan konserler için biletler, biletix ve Vadistanbul’daki Jolly Joker satış noktalarından temin edilebilir.

    Levent Yüksel Vadistanbul AVM’de Med-Cezir Yaşatacak!

    Şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM’de kapılarını açan Jolly Joker, sevilen sanatçı Levent Yüksel’i ağırlıyor. 27 Ocak’taki konserde sanatçının ‘Med-Cezir’deki unutulmaz şarkılarıyla 90’lı yıllara giderken ‘Hayatıma Dokunan Şarkılar’ı ile tam bir nostalji yaşanacak

    İstanbul’un en beğenilen lezzet ve eğlence mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturan şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM‘de bulunan Jolly JokerLevent Yüksel‘i hayranlarıyla buluşturuyor. Sanatçı seslendireceği eserlerle, Med-Cezir albümündeki unutulmaz şarkılarının hafızalara kazındığı 90’lı yıllara götürürken, 2017’de çıkarttığı son albüm ‘Hayatıma Dokunan Şarkılar’la, tam bir nostalji yaşatacak.

    İstanbul’a yepyeni bir nefes veren ve her mevsim yeşilin başka bir tonuyla misafirlerini karşılayan Vadistanbul AVM‘de bulunan Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi‘nde 27 Ocak Cumartesi günü saat: 22.00‘da gerçekleşecek bu konser kaçmaz.

    AVM’nin kapanışından sonra başlayacak olan konserler için biletler, biletix ve Vadistanbul’daki Jolly Joker satış noktalarından temin edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.