DOLAR 32,6192
EURO 34,7417
ALTIN 2501,103
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant, Bursa ve Tekirdağ’daki yetkili satıcıları ile markanın gelecek vizyonunu konuştu

    Vaillant, Bursa ve Tekirdağ’daki  yetkili satıcıları ile markanın gelecek vizyonunu konuştu

    Vaillant, Türkiye’nin dört bir yanındaki yetkili satıcılarıyla bir araya geldiği ziyaretler kapsamında Bursa ve Tekirdağ’daki iş ortakları ile buluştu. Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, Vaillant için stratejik öneme sahip Bursa ve Tekirdağ pazarlarındaki yetkili satıcıları ile 2019 yılı ilk dönemini değerlendirdi, bölgedeki gelişmeler ve gelecek hedefleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

     Vaillant Türkiye, Türkiye genelindeki yetkili satıcılarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bursa ve Tekirdağ’daki yetkili satıcıları ile buluşan Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu “Müşteri memnuniyeti odaklı bir şirket olmanın yanı sıra yetkili satıcılarımızın memnuniyeti de bizim için büyük önem taşıyor. Yetkili satıcılarımızın birinci ağızdan bilgi sahibi olduğu bu ziyaretlerle onların memnuniyetlerini de artırmayı hedefliyoruz. Yetkili satıcı ziyaretlerimiz markamızın gelecek stratejilerine de katkıda bulunuyor. Ziyaretlerimizde yetkili satıcılarımıza sahada da beraber olduğumuz mesajını veriyor, pazarın güncel durumu hakkında bilgi alıyoruz ve bu doğrultuda aksiyon alıyoruz” diye konuştu.

    “Bursalı iş ortaklarımızla güçlü bir bağımız var”

    Erol Kayaoğlu, birçoğu 10 yılı aşkın süredir Vaillant ile çalışan Bursalı yetkili satıcılarına Vaillant Club sisteminin ayrıcalıkları ve HOPİ işbirliğiyle hayata geçirilen HOPİ Paracık Kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Vaillant Club üyelerine sunulan ücretsiz MedLine üyeliği ve Ağustos ayında piyasaya çıkacak tam yoğuşmalı kombi konusundaki bilgileri de Bursalı yetkili satıcıları ile paylaşan Kayaoğlu “Bursa’daki iş ortaklarımızla yıllar öncesine dayanan güçlü bir bağımız olduğunu söyleyebilirim. Bursa, Vaillant için çok önemli bir şehir” dedi.

    Tekirdağ’da potansiyel büyük

    Tekirdağ’daki yetkili satıcı ziyaretleri kapsamında Tekirdağ, Marmara Ereğlisi ve Çorlu’daki yetkili satıcılar ile bir araya gelen Erol Kayaoğlu bölgenin konut yapılaşmasına açık, genişleyen yapısı itibariyle Vaillant için önemli bir pazar olduğunu dile getirdi. Kayaoğlu,Tekirdağ, Marmara Ereğlisi ve Çorlu’daki yetkili satıcılarımız ve Vaillant Club üyesi firmalarla Vaillant’ın gelecek vizyonu hakkında konuştuk. Tekirdağ bölgesi ısı pompası ve elektrikli ısıtıcılar noktasında markamız için büyük potansiyel taşıyor. Doğalgaz ile yeni tanışan Marmara Ereğlisi gibi pazarlarda tüketici memnuniyeti ve marka bilinirliğini artıracak aksiyonları ön plana çıkarıyoruz. Yetkili satıcılarımıza yaptığımız ziyaretleri planlı bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

    Vaillant yıl boyunca yetkili satıcıları ile bir araya gelmeye devam edecek

    Vaillant, Türkiye’deki yetkili satıcılarını motive etmek, gelecek hedeflerini paylaşmak, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlediği yetkili satıcı ziyaretlerini her sene düzenli olarak gerçekleştiriyor. Bu sene gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Adana, Mersin, Gaziantep, Isparta, Sinop, Samsun, Bursa ve Tekirdağ’daki yetkili satıcılar bir araya gelen Vaillant yöneticileri, 2019 yılı boyunca farklı bölgelerdeki yetkili satıcılar ile buluşmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.