DOLAR 32,506
EURO 34,9214
ALTIN 2438,681
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant Club’dan çikolata tadında Anneler Günü

    Vaillant Club’dan çikolata tadında  Anneler Günü

    Vaillant Club, annelere çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir Anneler Günü yaşattı. Samsun’da düzenlenen çikolata etkinliğinde Vaillant Club üyesi anneler, çocuklarıyla birlikte Gastro Art Mutfak Akademisi çikolata şeflerinin eşliğinde pralin, dökme ve trüf çikolata yaptı

    Isıtma ve soğutma sektörünün öncü kuruluşu Vaillant’ın sadakat programı Vaillant Club bu yıl annelere, çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirdikleri, unutamayacakları bir Anneler Günü deneyimi yaşattı. 13 Mayıs Pazar günü Samsun Chickenesh Cool Atakum’da Vaillant Türkiye Sadakat Programları Uzmanı Nilüfer Erdoğan ile Vaillant Türkiye Doğu Karadeniz Satış Şefi Engin Odabaş’ın ev sahipliğinde düzenlenen çikolata etkinliğinde anneler, çocuklarıyla birlikte birbirinden leziz çikolatalar yapmanın tadına vardılar.

    Etkinlik kapsamında Vaillant Club üyesi anneler ve çocukları çikolata şefleri eşliğinde pralin, dökme ve trüf çikolata yaptı. Çikolata şeflerinin katılımcılara çikolata yapımını öğrettiği kısa bir eğitimin ardından ustalar ve katılımcıların 3 çeşit çikolatayı birlikte yaptığı bir atölye çalışmasında eğlenceli anlar yaşandı.

    Çikolata yapımının tamamlanmasının ardından Vaillant Türkiye yetkilileri, anne ve çocuklarına, hazırladıkları çikolatalarla birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.