DOLAR 32,3814
EURO 35,029
ALTIN 2326,167
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant Diyarbakır’da Enerji Bayiliği konseptiyle hizmet verecek

    Vaillant Diyarbakır’da Enerji Bayiliği konseptiyle hizmet verecek

    Dünyanın önde gelen ısıtma ve soğutma sektörü markalarından Vaillant, Diyarbakır’da açtığı yeni Enerji bayisi ile büyümeye devam ediyor.

    Enerji verimliliğine yönelik çıkan kanun ve mevzuatlar doğrultusunda değişen pazar şartları ve buna bağlı değişen müşteri beklentilerine, enerji danışmanı kimliği ile çözüm sağlayan Vaillant, bayi ağına yenilerini eklemeye devam ediyor.

    Bu kapsamda Diyarbakır’da açılışı yapılan Meleni Yapı bayisi ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki büyümesini sürdüren Vaillant Türkiye, bölgedeki tüm tüketicileri Vaillant’ın akıllı ürünleri ve benzersiz hizmetleriyle tanıştırmayı hedefliyor. Meleni Yapı bayiin açılış törenine Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, Vaillant Türkiye Satış Direktörü Yusuf Türkel, Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin, Adana Bölge Satış Müdürü Fatih Aylı’nın yanısıra, bayi çalışanları ve Diyarbakır halkı da katıldı.

    Törende bir konuşma yapan Erol Kayaoğlu şu bilgileri verdi: “Vaillant’ın Enerji Bayiliği konseptinde temel hedef; enerji verimliliği danışmanı kimliğinde, sürdürülebilir ilişki ile komple sistem çözümünde tüketicilerin ilk tercihi olmak ve bunu da uzman bir bayi alt yapısı ile başarmak. Sürdürülebilirlik ilkesi ile hareket edilen bu konseptte, tüketiciler ile ilk temastan itibaren satış sonrası hizmetlere kadar farklı bir hizmet anlayışı sunuluyor.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.