DOLAR 32,4923
EURO 34,9454
ALTIN 2431,202
BIST 9803,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant ecoCRAFT kazanlar, ısınma ihtiyacı yüksek yapılara kapsamlı çözümler sunuyor

    Vaillant ecoCRAFT kazanlar,   ısınma ihtiyacı yüksek yapılara kapsamlı çözümler sunuyor

    Enerji verimli ve çevre dostu olan ürünlere öncelik veren Vaillant, geniş kapasite aralığına sahip ecoCRAFT yoğuşmalı yer tipi kazanları ile ısınma ihtiyacı yüksek yapılara kapsamlı çözümler sunuyor. ecoCRAFT yoğuşmalı kazan ailesine yeni eklenen 350,  700 ve 1000 kW kapasiteli kazanlar, tek bir otomasyon panelinden 14 cihaza kadar kaskad bağlantı ile toplam 14.000 kW’lık ısı ihtiyacını karşılayabiliyor. 

    Vaillant, evlerde ve çevrede daha iyi bir iklim yaratma vizyonu doğrultusunda, ürünleri ile kullanıcılara üst düzey konfor sağlarken, daha verimli enerji kullanımı ile de dünyamızın korunmasına katkıda bulunuyor. Ar-Ge’ye büyük önem veren Vaillant, iklimlendirme sektöründe geleceğin teknolojilerine bugünden yatırım yapıyor. Vaillant’ın yaklaşık 150 yıllık tecrübesi ile pazara sunduğu ecoCRAFT yoğuşmalı yer tipi kazanlar, geniş kapasite aralığı sayesinde ısı ihtiyacı yüksek yapılara kapsamlı çözümler sunuyor. 200, 240 ve 280 kW kapasitelerdeki ecoCRAFT yoğuşmalı kazan ailesine yeni eklenen 350, 700 ve 1000 kW kazanlar, tek bir otomasyon panelinden 14 cihaza kadar kaskad bağlantı ile toplam 14.000 kW’lık ısı ihtiyacını karşılayabiliyor.

    Yüksek katlı binalar için ideal çözüm

    ecoCRAFT yoğuşmalı kazanlar 6 bar işletme basınç dayanımı ile yüksek katlı binalar için ideal çözüm sunarken; premix brülör teknolojisi sayesinde kullanıcılarına düşük ses seviyesinde, sorunsuz kullanım sağlıyor. Alüminyum-Silisyum ısı eşanjörüne sahip olan ecoCRAFT kazanların yüksek verim değeri ve yüzde 18 – yüzde 100 oranında değişen modülasyon aralığı, işletme maliyetlerinin düşürülmesinde de etkin rol oynuyor. Tekerlekli tasarımı sayesinde kolaylıkla taşınabilen ecoCRAFT 350, 700 ve 1000 kW kazanların montajı ise pratik bir şekilde yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.