DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant Gran Fondo ile spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor

    Vaillant Gran Fondo ile spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor
    12.11.2020
    A+
    A-

    Spora ve sporcuya desteğini sürdüren Vaillant Türkiye, Gran Fondo kapsamında amatör bisikletçilerin yanında olmaya devam ediyor. Vaillant’ın forma desteği ile sponsor olduğu Melih Beyhan, Antalya Akra Gran Fondo’dan birincilikle döndü.

    Vaillant Türkiye sporun ve sporcunun yanında olma hedefi ile doğa dostu açık uzun yol bisiklet yarışı olan Gran Fondo’ya katılan yarışmacılara üç yıldır sponsor oluyor.Avrupa’da on yıllar boyunca en popüler organizasyonlardan biri olan Gran Fondo kapsamında markanın bu yıl destek verdiği Melih Beyhan, Antalya Akra Gran Fondo’yu birincilikle bitirdi. Vaillant Türkiye forması ile yarışan Beyhan, 2020 yılında gerçekleştirilen tüm müsabakalardan derece ile döndü. Uluslararası Patara Gran Fondo’da ikinci, Bursa Gran Fondo’da ise üçüncü olan Beyhan,organizasyonda bugüne kadar 14 yarışın 8‘ini derece ile bitirdi.

    Tüm derecelerini Vaillant forması ile kazandı

    Vaillant sponsorluğunda yarışan Melih Beyhan, ilk olarak 2018 yılında Uluslararası Gran Fondo Antalya’da üçüncülük derecesi kazandı. Ardından 2019’da Akra Gran Fondo’da birinci, Marmaris Salcano Gran Fondo’da ikinci, Uluslararası Likya Gran Fondo’da birinci, Çeşme Gran Fondo’da birinci olan Beyhan, tüm derecelerini Vaillant forması ile kazandı.

    Kitleleri bir araya getiren geniş katılımlı bir organizasyon olan Gran Fondo, bir spor müsabakasından öte kültürel bir deneyim ve sosyal sorumluluk hareketi olarak nitelendiriliyor. Amatör bisikletçilere yönelik olan Gran Fondo yarışları, çoğunlukla, katılımcıların yaş ve düzeyine göre, aynı parkurda ama farklı mesafe ve zorluk düzeyine göre organize ediliyor. Farklı mesafelerdeki yarışlar “Gran Fondo”, “Mezzo Fondo” ve “Fondo” olarak adlandırılıyor. Gran Fondo ismi aralarındaki en uzun mesafeli parkura veriliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.