DOLAR 32,503
EURO 34,5753
ALTIN 2494,624
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant Group Türkiye, İK’da yeni nesil uygulamalarını İnsan Kaynakları Zirvesi’nde anlattı

    Vaillant Group Türkiye, İK’da yeni nesil uygulamalarını İnsan Kaynakları Zirvesi’nde anlattı

    Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey İnsan Kaynakları yöneticilerini bir araya getiren SecretCV HR Summit’te, İK’da yeni yaklaşımlar masaya yatırıldı. Zirveye katılan Vaillant Group Türkiye Bireysel ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Sevkan Bolu, “Vaillant Group Türkiye olarak hayata geçirdiğimiz projelerle çalışanlarımızın zihinsel olduğu kadar sosyal, duygusal, bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunacak fırsatlar oluşturuyoruz” dedi

     İnsan kaynakları portalı Secretcv.com tarafından düzenlenen Secretcv HR Summit, “İK’nın Dijitalleşen Yüzü” başlığı ile gerçekleştirildi. İK sektörüne yeni bir bakış açısı getirmiş, işveren markası haline gelmiş, çalışanlarına ve adaylara verdiği değer ile başarılarını pekiştirmiş firmalara ev sahipliği yapan Secretcv HR Summit’in sonunda İK’nın Yıldızı olan firmalara ödülleri takdim edildi. ‘İşveren markası, İK’da sosyal medya, iç müşteriyle iletişim’ gibi konuların masaya yatırıldığı, teknolojinin ve sosyal medyanın sektöre etkilerinin değerlendirildiği zirveye katılan Vaillant Group Türkiye Bireysel ve Organizasyonel Gelişim Müdürü Sevkan Bolu, çalışan deneyiminin olumlu olarak arttırılmasına yönelik fark yaratan projelerden bahsetti.

    ‘Gelişimde bütünsel bakış açısı’

    Sevkan Bolu, zirvede yaptığı konuşmada, “Liderlik Gelişimi alanında stratejimiz, her seviyeden yöneticiyi sürece katan, çok kapsamlı ve her yıl üzerine yeni bir farkındalık boyutu kazandırmaya yönelik eğitim süreçlerinin hayata geçirilmesi yönünde. Vaillant Group Türkiye olarak eğitim programlarımızda kendi çalışanlarımızın yanında, birlikte çalıştığımız paydaşlarımızın ve ekosistemimizin önemli bir parçası olan bayilerimizin gelişim ihtiyaçlarına ve eğitimlerine öncelik veriyoruz” dedi.

    İnsan kaynakları alanında, özelleştirilmiş ve insanı bütünsel görebilen gelişim anlayışının ön plana çıktığını belirten Bolu, “Sosyal kulüpler, kurumsal oyunlar, sosyal sorumluluk projeleri ile birimler ve bölgeler arası işbirliğini güçlendirici çalışmalar, çalışan deneyimini olumlu yönde etkiliyor. Biz de başlattığımız YoYo (Yerimde Olsan / Yerinde Olsam) gibi projelerle çalışanların ruhsal, bedensel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunacak aktiviteler düzenliyor, kendilerini özgürce ifade edebilecekleri, geri bildirim alıp verebilecekleri alternatif iletişim kanalları geliştiriyoruz” diye konuştu.

    Yıllık hedefler çalışanlarla belirleniyor

    Çalışanlar arası iletişimi güçlendirmek amacıyla farklı nesillerden, farklı tecrübe ve kıdeme sahip çalışanların birbirlerine mentorluk yapabilecekleri programlar dizayn eden Vaillant Group Türkiye, süreç boyunca ‘Mentor’ ve ‘Menti’lerinden geri bildirim toplayarak iletişim ve gelişim süreçlerini geliştirmeye devam ediyor. Konuşmasında İK Yollarda projesine de değinen Sevkan Bolu “İK yollarda projemizle, tüm bölge müdürlüklerimize ve toplanma merkezlerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle çalışanlarımızın görüş ve ihtiyaçlarını yerinde dinliyor, bir sonraki yılın hedeflerini birlikte oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.