DOLAR 32,8411
EURO 35,1954
ALTIN 2451,826
BIST 10471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant, ısı pompası eğitimleriyle müşteri memnuniyetini artırıyor

    Vaillant, ısı pompası eğitimleriyle müşteri memnuniyetini artırıyor

    İş ortaklarının donanımlarını daha da geliştirmeyi ve onları geleceğe hazırlamayı hedefleyen Vaillant Türkiye, Vaillant Akademi ile 2024 yılı “Isı Pompası Satış Teknikleri Eğitimlerini” tamamladı. 5 bölgeden 50 iş ortağı ve Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama ekiplerinin katılımı ile gerçekleşen eğitimler üç oturumda düzenlendi.

    İklimlendirme sektörünün mucit markası Vaillant, sektöre öncülük etmek ve her daim müşteri memnuniyeti en üst düzeyde tutmak amacıyla hayata geçirdiği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Marka, geçtiğimiz yıl Sabancı Üniversitesi Yönetici Geliştirme Birimi ile Vaillant Satış-Pazarlama Akademisi’ni hayata geçirmişti. Bu yıl 3 farklı satış-pazarlama programı ile devam edecek Vaillant Akademi’nin 1. programı olan “Isı Pompası Satış Teknikleri Eğitimleri” tamamlandı. Üç oturumda düzenlenen eğitimlere beş bölgeden 50 iş ortağı ile birlikte Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama ekipleri katıldı.

    Adana’da düzenlenen ilk eğitimin ardından, İstanbul Asya & Avrupa ile Ankara bölgelerini de kapsayan eğitimler iş ortaklarının aktif katılımıyla ve başarıyla tamamlandı. Eğitimlerde, iklimlendirme sektörünün geleceğinde önemli bir yer teşkil edecek ısı pompası alanında en güncel ürün ve hizmet bilgileri iş ortaklarıyla paylaşıldı.

    Eğitimlerde, Vaillant ısı pompalarının üstün özellikleri, teknolojisi, çevreciliği, tasarruf ve verimliliği hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Konut ve ticari tesislerin ısıtma ve soğutma ihtiyaçları için ideal bir ürün olan Vaillant ısı pompalarının aynı zamanda enerji maliyetlerini, enerji tüketimini ve karbon ayak izini de azaltığı katılımcılara aktarıldı. Ürün faydalarına ilave olarak hizmet mükemmelliyeti adına müşteri temas noktalarındaki iletişim ve yaklaşım hakkında iş ortaklarına uygulamalı eğitim verildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.