DOLAR 32,4504
EURO 34,4996
ALTIN 2476,054
BIST 9626,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant, Self Servis uygulaması ile tek tuşla kullanıcılarının yanında

    Vaillant, Self Servis uygulaması ile tek tuşla kullanıcılarının yanında

    Dijitalleşme alanında hayata geçirdiği yeniliklere bir yenisini daha ekleyen Vaillant, yeni dijital uygulaması “Self Servis” ile  kullanıcılarına  7/24 servis hizmeti sunuyor.  Tek tuşla çağrı merkezi ile iletişim kurma imkanı sunan bu uygulama sayesinde kullanıcılar aynı zamanda servis talebi oluşturabilecek ve ürün kullanım videolarına erişim sağlayabilecekler.

    “Evimin Konforu” sloganıyla çalışmalarını sürdüren Vaillant, teknolojiye yaptığı yatırımlar ve yenilikçi bakış açısıyla kullanıcılarına sektördeki en iyi kullanıcı deneyimini yaşatmayı hedefliyor. Dünyada 144, Türkiye’de 26 yıldır hizmet veren Vaillant, tüm iş süreçlerinde dijitalleşmeye odaklanma hedefi doğrultusunda satış sonrası müşteri deneyimini de bir adım öteye taşıyarak yeni bir uygulama hayata geçirdi.

     Kullanıcıların kombi üzerinde bulunan QR-kodu tarayarak ya da herhangi bir internet tarayıcısından self servis sayfasına girerek Çağrı Merkezi ile  iletişim kurabileceği uygulama olan “Akıllı Self Servis”, kullanıcıların tek tuşla 7/24 servis hizmetlerine erişebilecekleri dijital bir temas noktası olacak. Vaillant kullanıcıları uygulama üzerinden kolaylıkla Çağrı Merkezine ulaşabilecek; servis talebi oluşturmak, ürün kullanım videolarına erişmek gibi hizmetlerden de hızlı ve pratik bir şekilde faydalanabilecek.

    Tüketici satınalma yolculuğunun %65’inin dijital üzerinden gittiği verisinden yola çıkarak dijitalleşmeyi tüm iş süreçlerinde odak noktasına alan Vaillant bu alandaki çalışmaları yakıdan takip ediyor. Bu doğrultuda yenilikleri yakından takip etmek adına Vaillant, farklı sektörlerden kurumların bir araya geldiği ve dijitalleşme, teknolojik gelişim ve yeni iş modellerinin etkilerinin konuşulduğu  Digital Age Summit’e sponsor olarak da destek oldu.

    ‘Kullanıcı deneyimi fiyatın önüne geçecek’

    Günümüzde satın alma kararında belirleyici rol oynayan hususların artık sadece ürün ve hizmet kalitesi ile ilgili olmadığını vurgulayan Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin, “2020 yılında tüketicilerin karar verme ölçütlerinde kullanıcı deneyiminin fiyattan daha önemli hale geleceğini öngörüyoruz. Dijital alanların, satın alma sürecinde her geçen gün artarak önem kazandığı ise yadsınamaz bir gerçek. Bizler de Vaillant olarak sunduğumuz satış sonrası hizmetlerimizi, dijital alanda geliştirdiğimiz yenilikçi uygulamalarla her geçen gün bir adım daha ileriye taşıyoruz. Son olarak hayata geçirdiğimiz “Self Servis” uygulaması ile satış sonrası hizmetler sürecindeki kullanıcı deneyimini dijital bir boyuta taşıyarak Vaillant kullanıcılarının yüzünü her zamanki gibi güldürmeye ve yaşam konforlarını arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.