DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Vaillant Türkiye’den Ramazan kampanyası

    Vaillant Türkiye’den Ramazan kampanyası
    11.05.2019
    A+
    A-

    Vaillant Türkiye’nin, Ramazan’a özel olarak düzenlediği #BizimEvdeRamazan kampanyası bu sene de devam ediyor. Vaillant, Ramazan ayının kendileri için anlamını ve Ramazan deneyimlerini #BizimEvdeRamazan hashtag’i ile Vaillant’ın Instagram hesabı @vaillanttr’yi etiketleyerek paylaşan takipçilerinden belirlenecek 40 kişiye 100 TL değerinde Migros hediye çeki verecek. Kampanya 6-31 Mayıs tarihleri arasında devam edecek.

    Isıtma sektörünün öncü kuruluşlarından Vaillant, Ramazan ayına özel olarak düzenlediği ‘Bizim Evde Ramazan’ kampanyası ile bu sene de kazandırmaya devam ediyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin Vaillant Türkiye Instagram sayfasını takip etmeleri, Ramazan aylarının kendileri için anlamını ve Ramazan deneyimlerini anlatan fotoğraflarını kendi hesaplarından #BizimEvdeRamazan hashtag’i ile ve @vaillanttr hesabından bahsederek paylaşmaları yeterli olacak. 6 Mayıs saat 10.00’da başlayan kampanya kapsamında 31 Mayıs 23:59’a kadar paylaşımlara devam edilebilecek.

    Vaillant jürisi tarafından 2 Haziran’da kampanyanın ana fikrine uygunluk, yaratıcılık, kompozisyon,  yorum ve beğeni sayısı gibi kriterlere göre yapılacak değerlendirme sonucu seçilen 40 kişiye 100 TL değerinde Migros alışveriş çeki hediye edilecek. Bir kişinin birden fazla içerik ile katılabileceği yarışmanın sonuçları 3 Haziran 2019 tarihinde  www.instagram.com/vaillanttr’de   yayınlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.